Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Eva Green pucérkodik a legtöbbet idén

Eva Green pucérkodik a legtöbbet idén

  • Varga Ferenc
  • 2014. 06. 17., 09:18

Még alig dolgoztuk fel a 300 - A birodalom hajnala energikus szexjelenete okozta izgalmakat, Eva Green máris újra a meztelen teste látványával borzolja a kedélyeket. A Penny Dreadful című misztikus horrorsorozat ötödik részében a 33 éves színésznő egy láthatatlan démonnal szeretkezik, ami annyit jelent, hogy anyaszült meztelenül, az ágyhoz kikötözve vergődik.

Greennek nem ez az első tévés pucérkodása: három évvel ezelőtt az Artúr király legendáját feldolgozó Camelot című kalandsorozatban volt néhány merészebb jelenete.

Senki ne gondolja azonban, hogy ebben az évben már nem is láthatjuk többet Eva Green gyönyörű testét, ugyanis a meztelenség szempontjából legígéretesebb filmje még hátra van. Augusztus végén érkezik a magyar mozikba a Sin City: Ölni tudnál érte, amelyben a színésznő a kíméletlen végzet asszonyát, Ava Lordot játssza.

A film alapjául Frank Miller-képregényben ez a figura szinte egyszer sem mutatkozik felöltözve, bár némi riadalomra ad okot, hogy az előzetesben és a plakáton mindenféle melltartókkal, köntösökkel, és gőzzel fedik el Green mellét. Nagyon reméljük, hogy ez csak egy félrevezető marketingfogás, és nem fogják megcsúfolni a képregény szellemiségét egy szemérmes Ava Lorddal.

Filmek Neked!

300

Színes, magyarul beszélő, amerikai történelmi akció-dráma (2007)

Sin City: Ölni tudnál érte

Színes, fekete-fehér, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

300 - A birodalom hajnala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)