Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Quasimodo, a tornyok hőse

  • TV GO
  • 2017. 05. 14., 09:54

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Valahogy azok az emberek, akik valamilyen testi hibával küzdenek, mindig sokkal nehezebb megélni a mindennapok, főként akkor, ha ezt még külön meg is nehezítik, mindenkitől elzárva pedig még nehezebb az élet. Ezért is tekinthetünk hősként kedvenc párizsi toronyőrünkre, aki bizony nem önszántából választotta ezt az életformát.

Forrás: Disney Media Distribution

A Notre Dame-i toronyőr (1996)

A karneválok mindent megváltoztatnak, még Párizsban is, ahol éppen a Bolondok Napjára gyűltek össze nagyon sokan – természetesen sok zenével, dallal, tánccal, vidámsággal és kalanddal. Csak éppen a melegszívű Quasimodo nem lehet a többiekkel, hiszen a gonosz Frollo, a Notre Dame ura szigorúan megtiltotta a púpos harangozónak, hogy leereszkedjen a városba valaha is. Ám ahogy minden változik, így Quasimodo is úgy dönt, hogy most lemerészkedik a többiek közé. Lent viszont sok kaland várja, amit a gyönyörű cigánylány, Esmeralda nélkül nem úszhatna meg ép bőrrel a magas börtön lakója…

Forrás: Disney Media Distribution

A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye (2002)

Április legelején a TV GO-ra is megérkezett a kicsivel több mint 20 éves történet folytatása, melyben Quasimodo és barátai ezúttal egy gonosz cirkuszigazgató, Sarousch ördögi tervét kell, hogy meghiúsítsák. Sarousch ugyanis a Notre Dame híres harangját, a La Fidele-t akarja megkaparintani, amelyhez asszisztense, Madellaine, Quasimodo új barátjának segítéségét is kikényszeríti. Quasimodo, hogy megmentse Esmeralda kisfiát is, kizárólag saját nemes szívére hallgatva, barátai megfontolt tanácsaira fittyet hányva elindul, hogy megmentse pajtását és a drágaköves harangot…

Ha még több kalandot szeretnél átélni Disney segítségével, válaszd bátran Disney-mesedélután sorozatunk korábbi epizódjait, melyben a rengeteg érzelem mellett sok-sok régi-új ismerőssel is találkozhatsz!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - KEDVENC TORONYŐRÜNK KALANDJAI 2 RÉSZBEN:
- A Notre Dame-i toronyőr
- A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

A Notre Dame-i toronyőr

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1996)

A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2002)

Minyonok

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)