Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Cuki állatok – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 05. 09., 07:40

Kalahári Szurikáta Projekt (amerikai természetfilm, 2009, 18+)

A Kalahári Szurikáta Projekt a szóban forgó cuki állatok társadalmi felépítését és sajátos mindennapjait felkutató expedíció, amit általában 10-15 fős kutatócsoportok visznek egy-egy ciklus alkalmával. A TV GO egyik legújabb természetfilmje a legendás Szurikáták udvarháza című brit sorozat utódja. Ez volt az a műfaji kísérlet, amiben az állatok életét bemutató természetfilmet drámai hangvételű narrációval, olykor vicces párbeszédekkel tették fogyaszthatóbbá, így teremtve meg a - most nevezzük így - "animal-docu-reality" műfaját. Bajuszék világa romkom háttér nélkül is érdekes, ráadásul olyan apróságokat is megtudhatunk a cuki rétlakókról, amiket eddig eszünk ágában se jutott volna megkérdezni.

Állati nagy szökés (spanyol animáció, 2016)

Mázli családja utazást nyer Japánba, ahová szőrös pajtásukat nem vihetik magukkal. Még szerencse, hogy ott van nekik a Kék csermely, ami egy kutyusoknak szóló luxus otthon ígéretét kínálja. A megnyerő belépő után hamar kiderül, hogy az intézmény egy sintértelep, ahol a beadott állatokra az örök rabság sorsa vár. Kivéve, ha van egy terv, egy mesteri terv, ami kis összefogással akár az egész kennel számára elhozhatja a szabadságot!

A medvék és én (amerikai családi film, 1974, 12+)

Egy férfi is érezheti úgy, hogy tele van a hócipője. Ilyenkor jól teszi, ha visszavonul egy kicsit, hogy újra felfedezhesse önmagát. Csendes magányra van ilyenkor szüksége, amiben nyugalmat lelhet, hogy aztán újra felépítve önmagát erősebben térjen vissza, mint amilyen fénykorában volt! Az ilyen elvonulós időszak általában a lelki fejlődésnek is teret adhat, pláne ha olyan közösségben talál váratlan menedéket, mint amilyen egy medvecsalád. Fedezd fel ezt a klasszikus filmkülönlegességet a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Tim P. Whitby - Getty images

Filmek Neked!

Kalahári szurikáta projekt

Színes, magyarul beszélő, amerikai természetfilm (2009)

Állati nagy szökés

Színes, magyarul beszélő, spanyol animáció (2016)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)