Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Látványorgiára felkészülni: Érkezik A nagy fal

  • TV GO
  • 2017. 05. 10., 14:00

Matt Damon ezúttal nem a Marsról, hanem egy mohó kínai szörny markából próbál megmenekülni. Kőkemény látványfilm érkezik a TV GO-ra!

A fantasztikus filmek mindig is az emberek kedvencei közé fognak tartozni, mivel lehetővé teszik számunkra, hogy olyan vidékeket barangoljunk be, és olyan kalandokba keveredjünk, amiket és amikben legfeljebb csak a képzeletünk magányában vagyunk képesek. És mi lenne alkalmasabb arra, hogy megragadja a fantáziánkat, mint a kínai nagy fal?

Universal

Zhang Yimou filmjében, A nagy falban egy alternatív Kínában találjuk magunkat a Szung-dinasztia uralkodásának ezer évvel ezelőtti idején. Ahol a falat nem a hatalmas birodalomra rárontó mongol és hun hordák ellen, hanem a mélyen a kínai mitológiában gyökerező szörny, Tao Tei ellen emelték. A rémség 60 évente kitör a Jade Hegy jelentette fészkéből, hogy gyomrát emberekkel töltse meg. Nem hiába Tao Tei a mohóság szimbóluma.

Pont egy 60 éves ciklus lejártakor barangol Észak-Kínában William Garin (Matt Damon), aki zsoldosként vezet egy csapat harcost, akik előtt csak a gazdagság és a hatalom megszerzésének könnyebbik vége lebeg. Vágyaikat pedig az aranynál is értékesebb puskapor válthatja valóra, aminek megszerzésére tett kísérletük közben nem csak a sivatagi törzsekkel, de vérszomjas fenevadakkal is fel kell venniük a harcot. Azonban, ami a zsoldosvezérre vár, ahhoz képest ez még semmi. A végső küzdelem a nagy falnál várja Garint, ahol a Névtelen Rend katonáival vállvetve kell győzelmet aratnia Tao Tei felett.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal