Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elsüllyesztették a Viharzóna mentőhajóját

  • TV GO
  • 2017. 05. 11., 12:00

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer Tamaroa nevű hajó, amit még 1934-ben állítottak az USA szolgálatába. A hajó 1946-ban került át a parti őrség felügyelete alá, amivel rengeteg bajba került embert mentettek ki a megvadult vizekből. Legemlékezetesebb akcióját 1991-ben teljesítette, ekkor egy halászhajót és az annak segítségére siető, de útközben kényszerleszállást végrehajtó helikopter legénységét mentették ki vele. A legendás mentőakcióról könyvet írtak, amit Wolfgang Petersen révén meg is filmesítettek.

A Viharzóna mentőhajóját végleg nyugalmazták. A 74 éves matuzsálemet elsüllyesztették, hogy testét korallok népesíthessék be. A leigazolt környezetszennyezés valahol szinkronban áll Wolfgang Petersen rendező nézeteivel, hiszen a mozi direktora szenvedélyes környezetbarát hírében áll, olyannyira, hogy a halászhajó fogását (leginkább kardhalakat) műhalakkal helyettesítették. Az akció viharjeleneteit a Floyd hurrikán korai stádiumában rögzítették.

A kétszeres Oscar-jelölt Viharzónában George Clooney és Mark Wahlberg a mentésre szorult Andrea Gail halászhajón szolgáltak, akik alaposan felkészültek halászatból. Clooney hajót vezetni tanult, Wahlberg pedig a halászmesterség rejtelmeivel ismerkedett meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Gravitáció

7 Oscar-díjas, színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2013)

Oceans Thirteen - A játszma folytatódik

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

A túlélő

Színes,magyarul beszélő, amerikai-angol akcióthriller (2015)

Pancser Police

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2010)