Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

60 évvel ezelőtti világban láthatjuk Julia Robertset

  • TV GO
  • 2017. 05. 12., 20:43

A könyvárus. Nem, szerencsére nem egy újabb parádés Adam Sandler filmmel van dolgunk, és persze az se biztos, hogy a The Bookseller ilyen következetes magyar címet kap.

Julia Roberts, a Jodie Foster által rendezett Pénzes cápa médiaamazonja egy kissé zavaros történettel tér vissza a mozikba. A Cynthia Swanson által jegyezett 2015-ös The Bookseller című könyv női főhőse egy álmodozó könyvárus, aki szürke életéből egy elképzelt világba menekülve találja meg a teljes boldogságot. Ezzel nem is lenne gond, csakhogy Kitty Milner egyre nehezebben tudja szétválasztani a két dimenziót egymástól.

Roberts nem csak szereplője, de producere is lesz az 1960-as években játszódó filmnek, aminek pontos érkezéséről még nincs konkrét információ. Legközelebb a novemberben startoló Csodácska című filmben láthatjuk, amiben egy arcdeformitással született gyermek édesanyját alakítja. Párja Owen Wilson lesz.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Jonathan Leibson - Getty images

Filmek Neked!

Álljon meg a nászmenet!

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1997)

Augusztus Oklahomában

Színes, szinkronizált, amerikai filmdráma (2013)

Ízek, imák, szerelmek

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2010)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)