Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 9. hét

  • TV GO
  • 2017. 05. 15., 09:40

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Popsztár: Soha ne állj le (a soha le nem állással) (május 15 - 28.)

A film, ami vicces és eszement görbetüköröt helyez a zeneipari tömegtermékek legborzalmasabbjai, a fiúbandák elé. Ráadásul egyenesen az USA-ban méltán nagy sikereket elérő the Lonely Island nevű szatirikus együttes tolmácsolásában. Az egykor szupersztár conner4real (Andy Samberg) karrierje darabokra hullik, ahogy szép lassan elpárolog az egykori hírneve. Az egykor ünnepelt énekes a végleges feledésbe merülés ellen szinte bármire képes lenne, talán még egykori rapcsapatával, a The Style Boyz-zal is újra összeállna.

Hogyan rohanj a veszTEDbe (május 15 - 28.)

Seth MacFarlane, a Family Guy és a Ted készítőjének tollából, na meg főszereplésével a Hogyan rohanj a veszTEDbe egy igazi western is lehetne, ha nem lenne inkább egy vérbeli vígjáték, ami mellesleg a vadnyugaton játszódik. Albertet (Seth MacFarlane) a vidék leggyávább emberét még az ág is húzza. Azonban egy nap titokzatos és gyönyörű nő (Charlize Theron) lovagol be városába, aki segít főhősünknek megtalálni a benne szunnyadó bátorságot. Amire aztán feltétlenül szüksége is lesz, mivel a nő férje (Liam Neeson) nem csak hírhedt bandita, de híresen bosszúszomjas is.

A szellemgyűjtő (május 22. - június 05.)

Copyright: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Julia (Jessica Lowndes) élete fenekestől fordul fel, mikor családját brutálisan lemészárolják. Az eset, mint annyi másik megoldatlan és lezáratlan marad. Mégis a legnagyobb rejtélyt az okozza, hogy a szobát, ahol Julia családját megölték valakik eltávolították a házból. A lány és egykori szerelme (Joe Anderson) a nyomokat követve egy kisvárosra bukkannak, ahol nem csak a misztikus Jebediah Crone (Dayton Callie) személyére, de egy hátborzongató házra is rálelnek, amit megannyi gyilkos színhelyből építettek fel.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved