Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érkezik egy ötödik Trónok harca spinoff is

  • TV GO
  • 2017. 05. 15., 14:00
  • Trónok harca

Lassan az HBO teljes műsorstruktúráját be lehetne tölteni előre a westerosi sorozatokkal.

Elég nagy port vert a hír, hogy az HBO nem kevesebb, mint négy spinoff sorozatot kíván forgatni az aranytojást tojó tyúkjából, azaz a Trónok harcából. Azonban egy tegnapi interjúban a sorozat alapjául szolgáló könyvek írója, R.R. Martin elkotyogta, hogy a stúdió egy ötödik sorozatot is betervezett, sőt a rendezőt is megtalálták már. Azonban nevet nem mondott az író, ugyanis még hátra van a papírok aláírása. A már bejelentett négy rendező nem más, mint Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget) és Brian Helgeland (Legenda), ők egyedül fognak egy-egy sorozatot csinálni, míg Jane Goldmant (Kingsman) és Carly Wrayt (Reklámőrültek) George R.R. Martin támogatja majd a saját projektjeikben.

HBO

R.R. Martin azt is kifejtette, hogy nem szereti a spinoff kifejezést, hanem inkább a Tolkeintől kölcsönzött másodlagos univerzumot szereti használni a most készülő sorozatokra, amik mind előzmények lesznek. Már amelyik eljut a sugárzásig, ugyanis a sorozatgyártás legalább olyan nehéz meló, mint megszerezni a vastrónt, nagy valószínűséggel egyszerűen nem fog mindenki az út végére érni, ezesetben a tévéképernyőre kerülni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)