Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az év mozis meglepetése a TV GO-n

  • TV GO
  • 2017. 05. 18., 07:30

A Széttörve a halál torkából húzta vissza M. Night Shyamalan karrierjét, és újra egy a Hatodik érzék szintű élménnyel gazdagít minket.

Nem elképzelhetetlen, hogy a megosztó rendező karrierje azért zuhant meredekebben, mint egy Stuka, mert nem a megfelelő színészgárdást állította össze a közelmúltban elkövetett filmjeihez. A Föld utánban például Will Smith fiát, Jaden Smith-t tette meg főszereplőnek. Mi ez, ha nem borzalmas szereposztás? Az más kérdés, hogy annál a filmnél a rossz alakítás csak a probléma egyik felét képezte, a borzalmas történet, kamerakezelés, vágás és rendezés meg arányosan töltötték ki a másikat.

Ehhez képest itt a Széttörve, ami az elejétől a végig a régi dicsőséget, a már említett Hatodik érzéket és az ehhez a filmhez sok szállal kapcsolódó A sebezhetetlent idézik. És ebben elvitathatatlan szerepe van James McAvoy-nak, aki brillírozik a ráosztott, egy kicsit sem könnyű szerepben.

FILEMK A TV GO-N:
- Mocsok (2013)
- Egy szerelem története: A férfi (feliratos)
- Egy szerelem története: A nő (feliratos)

Kevin (James McAvoy) disszociatív identitászavarban szenved, mentális megosztottságának köszönhetően pszichéje leginkább egy szétrepedt tükörre hasonlít. Két tucatnyi egymástól nagyrészt független személyiség verseng egytelen test irányításért. Ezek közül 23-al nem is lenne különösebb gond, de a fennmaradó egy, amit Kevin még orvosa, Dr. Fletcher elől is rejteget komoly veszélyt jelenet, nem csak önmagára, de a környezetére nézve is.

Universal

A sötétben meghúzódó, de a mélységből felültörő titkos én még arra is képes, hogy a Kevinben szunnyadó többi személyiséget is kedve szerint dominálja, aminek következtében képessé válik elrabolni három tinédzser lányt, köztük az eszes és önfejű Casey-t (Anya Taylor‑Joy). A súlyos tett azonban a többi személyiséget is ellenlépésekre sarkalják, aminek következtében egymás után omlanak el Kevinben a különböző énjeit elválasztó falak.

A Széttörve hamarosan elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illsuztráció forrása: Universal

Filmek Neked!

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A függetlenség napja: Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)