Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mozimustra – Heti mozipremierek (2017 / 20. hét)

  • TV GO
  • 2017. 05. 17., 18:24

Sokszor vagyunk úgy, hogy nincs kedvünk a szabadban sétálni, vagy éppen rossz idő van kinn, de nincsen semmi néznivaló a tévében. Ilyenkor jön jól az éppen aktuális moziműsor, de a kritikusok véleménye is összezavar. Új sorozatunkban a legfrissebb hazai premiereket mutatjuk be szigorúan objektíven és röviden.

Alien: Covenant (18)
amerikai-brit akció-horror-sci-fi // 122 perc

Ridley Scott egy újabb résszel bővíti ki az Alien-univerzumot a szerdán debütáló filmmel, ami az előzménytrilógiához szorosan kapcsolódva. A galaxisban relatív nyugalom honol, mikor a Covenant kolonizáló hajó legénysége egy új területet vél felfedezni, amit egyenesen az érintetlen Paradicsomnak hisznek, így nem is sejtik, hogy ez mennyi veszélyt is hordoz magában valójában. Itt él David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője, aki később Elizabeth Shaw-val (Noomi Rapace) a 'Tervezők' bolygójára utazik, hogy kiderítsék, mi is a szerepük az emberiség születésében…

Forrás: Mandarin Films/REX/Shutterstock

Frantz (12)
francia-német feliratos történelmi háborús dráma // 113 perc

1919-et, az első világháború végét írjuk. A történet egy fiatal, német lányról szól, aki éppen Franciaországban tartózkodik, és vőlegényét, Franzot gyászolja, aki a fronton hunyt el. Egy nap azonban minden megváltozik: a lány ugyanis halott vőlegénye sírjánál egy rejtélyes alakkal találkozik, akit egy érdekes kapcsolat fűzi a férfihoz. A francia Adrian megjelenése nem csupán Franz családjának életét, hanem a kisvárost is felbolygatja. Anna úgy dönt, hogy minél többet meg akar tudni a két férfi ismertségéről, így a francia fővárosban lépten-nyomon ott van a férfi árnyékában, de saját érzéseivel is vívódik…

Forrás: Pannónia Entertainment

Gemenc - Az árterek világa (6)
magyar dokumentumfilm // 60 perc

Gemenc Közép-Európa legnagyobb ártéri erdeje, ahol a víz folyamatosan alakítja a tájat. A Duna határozza meg az ott élő növények és állatok mindennapjait: egyszerre táplál, véd és fenyeget, épít és pusztít. Az erdő és a folyó találkozása kitűnő élőhelyet biztosít lakóinak: a gemenci ártéri erdő szarvascsordák, vaddisznókondák, sasok, sakálok, hódok, gémek, jégmadarak mellett a védett fekete gólyák egyik legnagyobb populációjának ad otthont. Az öt éven keresztül, nagy műgonddal és speciális technikával – köztük rejtett vadkamerákkal, légi és víz alatti kamerákkal – készített, a WWF Magyarország ajánlásával mozikba kerülő természetfilm az ő életükbe enged betekintést, többek között olyan különleges, először látható felvételekkel, mint a fekete gólya fészekrakása és a fiókák felnevelése, vagy a 2013-as nagy dunai árvíz idején rögzített drámai képsorok. Az élővilág bemutatása mellett a film nagy hangsúlyt fektet az ártéri erdő különleges hangulatának ábrázolására is, hajnali tájképekkel és sok légifelvétellel, miközben a háttérben Strauss, Vivaldi, Verdi, Puccini, Mahler és Bartók örök érvényű dallamai csendülnek fel. (Pannónia Entertainment)

MOZIMUSTRA - TOVÁBBI MOZIPREMIEREK KORÁBBRÓL:
- Mozimustra – Heti mozipremierek (19. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (19. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (18. hét)
- Mozimustra – Heti mozipremierek (17. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (17. hét) – 1. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (16. hét) – 2. rész
- Mozimustra – Heti mozipremierek (16. hét) – 1. rész

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: REX/Shutterstock