Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csütörtöki showder Aranyosi Péter négybetűs szavaival

  • TV GO
  • 2017. 05. 18., 19:24

A májusi hétvégéket is egy kis bolondozással indítjuk: most és két hét múlva ismét egy kicsit sziporkázunk – mikor máskor, ha nem éppen csütörtökön este. Egyetlen dolog változott, a heti dumagép, aki nem más, mint Aranyosi Péter.

Egy újabb nagyágyú robban be a TV GO-ra Aranyosi Péter másfél órás műsorával a héten.

Az alaptörténetet a stand-upos egy újságíróval készült beszélgetése adta, amikor a zsurnaliszta úgy fejezte be kérdésáradatát az egy órás faggatózást követően, hogy „Péter, észrevetted, hogy mindent, amit szeretsz, azt négybetűs szavakkal ki lehet fejezni? Például foci, cici, töri, tank…” A komikus ezt a listát még szépen kiegészítette a „hősök”-kel, csakhogy az normális esetben az öt betű. „Nem, hiszen angolul az ’hero’ ” – vágta rá a hölgy…

Aranyosi Péter mostani műsorában most életének fontos – és kevésbé fontos – eseményeiből válogatta ki azokat a momentumokat, amolyan diaképes vetítés formájában, amelyek ilyen vagy olyan módon fontosnak tartott megemlíteni, és ezt fűszerezte meg a két meghívott vendég, Müller Péter Sziámi költő és Nagy Gabi életművész.

Következzen tehát a stand-uposok egy másik generációjának nagyágyúja, a mikrofonnál Aranyosi Péter!

TOVÁBBI DUMAMENYISÉG CSÜTÖRTÖK ESTÉRE:
- Csütörtöki showder - Humorkabaré visszatér Hadházi Lászlóval
- A vietnámi balzsam esete Fábry Sándorral
- Oh, Tannenbaum - Fábry Sándor önálló estje

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Csabagyöngye.com