Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 234.

  • TV GO
  • 2017. 05. 18., 09:03
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Itt az első trailer a Star Trek: Discovery-hez

Idén ősszel végre megérkezik a Star Trek legújabb sorozata, ami már eddig is elég sok késleltetésen esett át, sőt egy ideig nem is volt biztos, hogy lesz belőle valami. De most már biztosan kapunk egy adag előtörténetet az arcunkba. Igen, a Discovery egy újabb előzménysorozat, ami tíz évvel Kirk kapitány és legénységének kalandja előtt játszódik. Ez egyébként nem lenne baj, de elnézve a beharangozót, nagyon nehéz megmondani, hogy az eredeti idővonalon, vagy a 2009-es filmben létrejött, Kelvin-idővonalon játszódik. Főleg az űrhajók kinézete és felszereltsége zavarja meg az embert, mivel minden hajó jóval fejlettebbnek hat, mint az eredeti Enterprise, de a kamerakezelés és a vizuális effektek is inkább a 2009-es filmre hajaznak. Ehhez képest viszont az lenne a logikus, ha az eredeti idővonalon játszódna a történet. Na, mindegy majd meglátjuk, hogy mi sül ki a Discovery-ből:

A szekunder szégyen szerelemesei örülhetnek

A Netfilx végre beteljesítette sokunk kívánságát azzal, hogy bejelentette Az ítélet: család ötödik évadját. A méltán hatalmas rajongótáborral rendelkező sorozatra, ami valamilyen szinten a könnyfakasztóan kínos jelenetek királya is volt régen, igazán ráfért egy újabb évad. Nem csak mert egy igazán sajátos, kreatív és rendkívül jól összeválogatott színészgárdával volt megáldva, hanem mert az utolsó, negyedik évad lezáratlan maradt, hála Michael (Jason Bateman) és George Michael (Michael Cera) konfliktusának. A hírek szerint ráadásul az összes fontos színész belement az újabb évad ötletébe, szóval teljes pompájában láthatjuk majd a régi gárdát.

Forrás: Variety

Így lesz Pierce Brosnan kémjéből detektív

„Hitchcock-i film lesz.” Így jellemezte Pierce Brosnan legutóbbi filmjét, a Spinning Man-t, ami egy igencsak sötét pszchio-alkotás lett. A George Harrar könyvéből készült filmet Cannes-ba is elviszik, mégpedig Matthew Aldrich forgatókönyvével és Simon Kaijser rendezésében. A mozi egy boldogtalan házas professzorról szól, akinek az élete teljesen felborul, mikor egyik diákja meggyilkolásában részt vesz. A stábban ott van Minnie Driver is, aki Guy Pearce gyanakvó feleségét játssza majd, aki nem hisz a férfi ártatlanságában.

Lassan beindul a kínai mozi is…

Mégpedig nem is egy akármilyen filmmel: az ázsiaiak most az Operation Rea Sea-t hozzák magukkal a Cannes-i filmvásárra; a történet a kínai hadsereg egy Közép-Keleten játszódó missziójáról szól. Egy viszont már biztos, hogy egy trailert már kidobtak az éppen készülő filmhez, amit itt meg is nézhettek.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Collider.com

Kategóriák: Zacc nélkül