Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Yolo van, haver!

  • TV GO
  • 2017. 05. 19., 14:40
  • Vígjáték

A nyár a legjobb dolog, ami egy fiatallal megtörténhet! A végtelennek tűnő nappalok és a világos kékben úszó éjszakák a tinédzser szívek megunhatatlan játszótere. Ilyenkor minden nap egy újabb lehetőség a bulizásra, a napozásra és a szerelemre. A Szexkemping négy sutácska holland kamasz fiú első nagy nyári kalandját mutatja be.

Illusztráció: YouTube

Bas nagyapjának utolsó kívánsága, hogy hamvait egykori hódításainak helyszínén, Renesse homokos tengerpartján szórják szét. A félénk, de kalandokra éhes kamasz kocsiba pattan barátaival, hogy együtt vigyék végbe a bácsi végakaratát. Az említett partszakasz azonban a holland ifjúság siófoki party kempingje, így a nemes misszió mellett jut idő némi kalandozásra is. A Szexkemping jó választás, hogy ha egy jó csajokkal zsúfolt egyszerű történetre és némi rapid alpári humorra vágysz, hiszen 70 perces hosszúságával nem tud ennél többet adni.

Ha hasonló témájú, de sokkal keményebb filmekre vágysz, akkor jó szívvel ajánlom neked a TV GO kínálatából az alábbi filmeket is:
- Superbad - avagy miért ciki a szex?
- Szex az ex után

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Vígjáték

Filmek Neked!

Szexkemping

Színes, magyarul beszélő, holland vígjáték (2016)

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Dirty Sanchez

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2006)

Szex a lelke mindennek

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2014)