Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zacc nélkül - Friss hírek a filmek és sorozatok világából 235.

  • TV GO
  • 2017. 05. 19., 09:41
  • Zacc nélkül

A sztárok, filmek és sorozatok világából elhozzuk a legfrissebb pletykákat, sztorikat és információkat, hogy a második kávéd mellé legyen mit olvasni. Szigorúan zacc nélkül.

Csúnya világ jön az új Múmia világában

A kezdeti szkepticizmusunkat egyelőre teljesen elsöpörte a The Mummy új trailere, amiből kiderül, hogy felettébb nem jó ötlet bolygatni a halottakat, mert még képesek olyan durcásan kikelni a sírból, hogy elhozzák az apokalipszist a világnak. Persze öröm az ürömben, hogy Tom Cruise karaktere már a film elején simán elhalálozna, ha nem átkozódna el a szemüveg nélkül is négyszemű múmia hercegnő által. A beharangozó alapján egy nagyon pörgős és látványos, de a humort sem teljesen nélkülöző akciófilmre számíthatunk, amihez Tom Cruisnál kevesebben értenek jobban.

Nemsokára újra forgat Nemes-Jeles László

Az Oscar-díjas Saul fia rendezője Jakab Juli főszereplésével már el kezdett dolgozni a Sunset című film előkészületein, mely az I. világháború előtti évekbe, egészen pontosan 1913-ban repíti majd a nézőket. A dráma egy fiatal hölgyről szól, aki árva gyermekéveit követően költözik a magyar fővárosba, azzal a reménnyel, hogy kalaposként dolgozhat egy legendás kalapgyárban, amely szüleihez tartozott. A forgatás június 12-én kezdődik, és körülbelül 11 hétig tart.

Variety

Még egy ok, hogy várjuk a DC Aquaman filmjét

Eddig sem volt titok, hogy a vizek legmenőbb szuperhősének filmjében igencsak jól összerakott stáb fog gondoskodni a szórakoztatásunkról – persze, ha a DC megint el nem szúrja, de bízzunk James Wan rendezőben, hátha… De most némi külsőségekben kiteljesedő megerősítést is kapunk, hogy érdemes várni a filmet, ugyanis végre láthatjuk, hogy hogyan fog az Amber Heard által alakított Mera kinézni a moziban. Elég meggyőzően:

Warner Bros.

Az igazán érdekes a dologban, legalábbis filmes szempontból, hogy nem első alkalommal látjuk a karaktert (és persze így Amber Heardot), ugyanis Zack Snyder Justice League-filmjében is szerepelni fog, és így már láthattunk róla egy promóciós képet, de őszintén a két rendező elképzelése Meráról annyira más, hogy nem sokan isernék fel, hogy ugyan arról a karakterről van szó:

Warner Bros.

Angela Bassett is szerepet vállal egy újabb lehetetlen küldetésben

No, nem kell óriási dolgokra gondolni, csupán annyiról van szó, hogy a színésznő is csatlakozott a Tom Cruise-féle Mission: Impossible 6 szereplőgárdájához. Bár a forgatása már április 8-án elkezdődött Párizsban, a Christopher McQuarrie forgatókönyvéből és rendezésében készülő filmnek, azért még akadnak új nevek a szereplőgárda amúgy is népes táborában: a moziban például ott lesz az előző részekből Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Alec Baldwin és Sean Harris is. A Paramount bejelentése alapján a film 2018. július 27-én érkezik a mozikba.

Mi már tudjuk, miben fog forgatni Nicolas Cage

A neten megjelent információk alapján a színész a Hannibal Classics-szal írt alá egy páros film forgatás kapcsán; “Red Squad” és a “Zander” című filmeket a tervek szerint októbertől forgatják az év végéig Puerto Rico-ban. A vetítések jogait a Cannes-i Filmfesztiválon már fogják árulni, bővebb információink a vetítésekről csak ezután lesznek.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrás: Warner Bros., Variety, Universal Pictures

Kategóriák: Zacc nélkül

Filmek Neked!

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A függetlenség napja: Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)