Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érdekességek a 78 éves Ian McKellenről

  • TV GO
  • 2017. 05. 25., 14:15

1939-ben született Gandalf, Cogsworth és Magneto megformálója, a karizmatikus Ian McKellen.

Legutóbb A szépség és a szörnyetegben láthattuk, legközelebb pedig az Állati jó kekszek című animációban hallhatjuk az angliai Burnleyben született színészt, aki tanulmányai során tudatosan készült az előadói pályára. Tehetségét színpadon, tévében és filmvásznon egyaránt sikerrel kamatoztatta. Leginkább a világot jelentő deszkákon bizonyított tehetségével vívta ki magának a magasabb rangú közönség elismerését.

A Gyűrűk Ura filmtrilógiában, illetve a Középfölde-történetekben Gandalf szerepében láthattuk. A filmre való felkészülése során az író J.R.R. Tolkien narrációján keresztül ismerte meg a történet világát, illetve ezen felvételek hallatán "építette fel" magában a karaktert. Kedves kis érdekesség, hogy a hiteles megformálás érdekében preparált orrvéget viselt a forgatások ideje alatt. Mi több, Sean Parker ügyvezető producer tetemes összeget ajánlott neki, hogy Gandalf jelmezben jelenjen meg az esküvőjén, de kérését eutasította.

Legközelebb egy állatos animációban találkozhatunk vele, amennyiben az eredeti szinkronos vetítést választjuk. Az Állati jó kekszek főszereplőit többek közt Emily Blunt, Danny DeVito és Sylvester Stallone szólaltatják meg. A sztori magyarországi bemutatójára szeptember 14-én kerül sor.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Stuart C. Wilson - Getty images

Filmek Neked!

Az arany iránytű

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol családi kalandfilm (2007)

A Da Vinci-kód

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2006)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)