Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 10. hét

  • TV GO
  • 2017. 06. 05., 09:35

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

A bűn éjszakája 3 (június 5 - 18.)

A mindent elborító bűnözés fojtogató öleléséből az Egyesült Államok kormánya egy újszerű, de annál morbidabb tervvel tudott csak kitörni. Az év egy estéjén felfüggesztenek minden törvényt, visszahívnak minden rendőrt. A lakosság ebben a 12 órában csak magának tartozik elszámolással arról, amit a bűn éjszakáján tesz. A rendszer látszólag működik, de Charlie Roan szenátor (Elizabeth Mitchell) szerint a féktelen gyilkolás vérgőzős ünnepe nem más, mint az elesettek és a szegének elleni legális hajtóvadászat. Véleménye miatt a reformer politikus élete minden eddiginél nagyobb veszélybe kerül a bűn éjszakáján.

Lucy (június 5 - 18.)

Lucy (Scarlett Johansson) nem követett el semmi rosszat. Összes bűne az ártalmatlan egyetemista lánynak, hogy képtelen jól megválasztani, hogy kivel szűri össze a levet. Mégis ennek köszönhetően vált a koreai drogmaffia csempészévé. Ráadásul a drogot ne is akárhol, de egyenesen a gyomrában kénytelen átvinnie a határon. A zacskó azonban megadja magát, aminek következtében a súlyosan pszichoaktív szer szétárad Lucy szervezetében. A lány nem hal bele a túladagolásba, hanem a gyorsulótempóban táguló tudatának köszönhetően emberfeletti képességekre és tudásra tesz szert. Innentől Lucy-t két dolog hajtja: bosszút akar állni azokon, akik ezt tették vele, és meg akarja osztani az emberiséggel mindazt, amire a megnövekedett agykapacitása ébresztette rá.

Sötétség (június 5 - 18.)

Minden egy átlagos családi vakációnak indult a Grand Canyonnál. Izgalomra való okot még az elhagyatott barlangban talált, egyértelműen az őslakosok által hátrahagyott fekete kövek sem okot. Egészen addig, míg ki nem derül, hogy a kövek bolygatása a bennük szunnyadó szellemek felébresztésével jár, amik elől a családi otthon sem nyújt biztonságot. Peter és Bronny Taylor (Radha Mitchell, Kevin Bacon), valamint gyermekeik, Stephanie és Mikey (Lucy Fry, David Mazouz) kénytelenek szembenézni az ősi indián démonok vérfagyasztó bosszújával.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Filmek Neked!

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)