Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Keanu Reeves, a túlélőművész

  • TV GO
  • 2017. 05. 26., 07:25

Immár hivatalos: jó eséllyel még ebben az évben elkezdődhetnek a John Wick 3. forgatási munkálatai. A visszavonult bérgyilkos tehát továbbra is elpusztíthatatlannak tűnik. Akárcsak maga Keanu Reeves, akit magánéletében több megpróbáltatás ért, mint eddig bármelyik karakterét, mégis mindig felállt a padlóról.

Rocky Balboa fiának szánt nagymonológját („senki nem üt akkorát, mint az élet”) akár Keanu Reeves is írhatta volna, ugyanakkor Stallone karakteréhez hasonlóan a legnagyobb csapáson is képes volt túltenni magát. A 90-es évek közepén „csupán” karrierje kapott egy óriási sallert a 20th Century Fox jóvoltából. A színésznek ugyanis – nagyon helyesen – esze ágában nem volt elvállalni a Féktelenül 2. folytatását azon egyszerű okból kifolyólag, hogy már az alapötletet is gagyinak találta. A stúdió ezért évekig nem állt szóba a színésszel, sőt, a konkurens gyártók is megbízhatatlannak bélyegezték. A vesszőfutásnak csak az 1999-es Mátrix vetett véget. Ám nem sokkal ezután akkori élettársa halva szülte meg közös gyermeküket. Jennifer Syme – a tragédiát feldolgozandó – rendszeresen szorongásgátló gyógyszereket szedett, és ez okozta végül halálos kimenetelű autóbalesetét is.

Bár nők százezrei döglöttek utána, tartós párkapcsolatot nem igazán tudott kiépíteni. Ráadásul testvérénél, Kimnél leukémiát diagnosztizáltak, Keanu pedig rendszeresen segítette és ápolta őt. (Gázsijából egyébiránt a mai napig támogat rákellenes szervezeteket.) Karrierje eközben ismét mélyrepülésnek indult, ám John Wicknek köszönhetően újra visszakerült a hollywoodi élvonalba. Reeves mellesleg nem csak a leírtak miatt érdemel gigászi tiszteletet: totálisan hiányoznak belőle a sztárallűrök, számára a legkevésbé sem derogál tömegközlekedéssel járni vagy az emberekkel szóba elegyedni az utcán.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

John Wick

Színes, szinkronizált, amerikai akcióthriller (2014)

47 Ronin

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (2013)

Neon démon (feliratos)

Színes, feliratos, francia-amerikai-dán thriller (2016)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)