Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Klasszikus rajzfilmek érkeztek! – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 05. 30., 15:15

Basil, a híres egér detektív (amerikai animáció, 1986, 6+)

A 19. század végi Londonban járunk, ahol a fiatal Olivia éppen születésnapját ünnepeli édesapjával. Az esete hangulatát egy denevértámadás lombozza le, aminek elkövetője Olivia apját elrabolja. A lány felkeresi a rátermett Basil nyomozót, aki már régóta el akarja kapni az éjszakai ragadozót. Az 1986-os rajzfilm a Disney 26. vállalkozása volt; az első olyan egész estés animáció, amiben számítógépes megoldásokat is alkalmaztak. A történet Eve Titus és Paul Galdone Basil kódjelű regénysorozatából táplálkozik. A szerzők a regény hősét Basil Rathbone színész után nevezték el, aki az 1940-es években Sherlock Holmes filmekben alakította a legendás nyomozót.

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Pinokkió (amerikai animáció, 1940, 6+)

Az öreg Gepetto elkészíti élete legtökéletesebb faragását, egy fiú alakú marionett bábút. A fából lett gyermek egy csodának köszönhetően életre kel, akinek legfőbb vágya lesz, hogy valódi emberke lehessen. Pinokkió azonban meglehetősen fafejű, nyughatatlan természete miatt folyton bajba kerül, amit rendre füllentéssel kíván orvosolni. Ha tényleg hús-vér fiúcska akar lenni, muszáj lesz megtanulni és betartani a szabályokat. Ez volt a Disney 2. filmje, ami igen jelentős, több mint 2 millió dolláros költségvetésből készült el, amit 1941-ben 2 Oscar-díjjal jutalmaztak.

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Pocahontas (animációs film, 1995)

John Smith az Újvilágba tart, ahol az aranyásás helyett inkább a természet megismerésében leli örömét. Az egyik felfedezőútján véletlenül megpillantja az erdőben felbukkanó indián hercegnőt, akibe azonnal beleszeret. A lány is vonzalmat érez az idegen iránt, aki közössége tiltása ellenére egyre közelebb kerül a férfihoz. Az animációs filmet annak technikai kihívásai miatt nagyjából 5 éven keresztül készítették. A feladat komolyságára jellemző, hogy a hercegnő karakterét 55 animátor bevonásával készítették el. A világpremierre 1995 júniusában 100 ezer néző előtt a New York-i Central Parkban került sor.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Basil, a híres egér detektív

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (1986)

Pocahontas 2. - Vár egy új világ

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Pocahontas

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1995)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)