Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így fest manapság A kék lagúna elbűvölő hercegnője

  • TV GO
  • 2017. 05. 31., 13:15
  • Akkor és most

A ma 52 éves Brooke Shields korának egyik legfelkapottabb topmodellje volt.

Manapság szinte bárkiből lehet Instagram-celeb, közülük a legszerencsésebbek licenszelt modellként is befuthatnak. Nem úgy, mint 40 évvel ezelőtt! Azokban az időkben csupán az írigyelt kiválasztottakról készültek igazán jó "#nofilter" fényképek. Menő celebekkel se lehetett csak úgy szelfizgetni. Akinek sikerült, annak bizony tűzközelben kellett lennie!

A korszak egyik legfelkapottabb szépsége Brooke Shields volt, akiről úgy tartották, hogy sikereit leginkább karakteres küllemének, mintsem előadói tehetségének köszönheti. Szemtelenül fiatal kora ellenére több mint 300 címlapon szerepelt.

Illusztráció: virtual - history

Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy A kék lagúna sztárja miért lett hirtelen öltözők és műhelyek istennőként imádott múzsája.

Illusztráció: pinterest

Mágikus személyisége jótékony hatással volt a vele készített tévés anyagok nézettségre. Vendégszerepléséhez köthető például a Jóbarátok egyik legnézettebb epizódja is. Népszerűségének köszönhetően saját sorozatot is kapott, amit később két Golden Globera jelölték. Apropó, emlékszel még Hannah Montana (Miley Cyrus) sorozatbeli édesanyjára?

Shields ma is milliók kedvence, akinek közösségi oldalait szépszámú közönség lájkol. Az alábbi kép 2017-ben készült. A színésznő mellette Naomi Watts látható.

Foto: Mike Coppola - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Akkor és most

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)