Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pankrátor robotok, méhek és az egykor elbűvölő énekesnő – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 06. 06., 11:00

A Jetson család és a pankrátor robotok (amerikai animációs film, 2017, 12+)

Az emberiség a 21. század végére kényelmesen belakta a világűrt, így a rendszerben keringő aszteroidák a létfontosságú bányászati tevékenységek mellett immáron lakhatási célokra is felhasználhatók. Az egyik ilyen kolonizált kősziklán él George Jetson, aki az undok űrmágnás Mr. Spacely jobbkezeként a kiemelt fontosságú feladatokért felel. Az ásatások során egy lefagyasztott emberre bukkannak, akiről a kiolvasztást követően kiderül, hogy 100 évvel ezelőtt (napjainkban) híres pankrátor volt az Egyesült Államokban. A felébredt Big Show legnagyobb döbbenetére a WWE bajnoki címéért emberek helyett robotok küzdenek. A harcos dühében leoszt egy-két pofont, majd átveszi a hatalmat a kolónia felett. George családjával visszarepül a múltba, hogy megakadályozzák Big Show ámokfutását. Az animációban a már jól ismert űrcsalád mellett az önmagukat alakító pankrátorok animált hasonmásaival is találkozhatsz. A rendkívül szórakoztató családi animáció elérhető a TV GO kínálatában!

Illusztráció: comingsoon.net

Maja, a méhecske (ausztrál-német animációs film, 2014)

Még mielőtt röviden összefoglalnám, hogy miről is tárgyal ez a csupa bűbáj rajzfilm, gyorsan az olvasó elméjében csempészem a nap dallamát. Remélem a szövegtől beugrik, engem már percek óta gyötör!

És ezt a csöpp kis méhet úgy hívják, hogy Maja,
Kedves, pimasz, csíntalan méh, Maja,
Száll ő árkon-bokron át,
Vár rá számtalan virág!

Bocsánat. A Maja, a méhecske film cselekménye a méhek és darazsak közti feszültség feltérképezéséről, majd pedig a kaptáron belülről szervezett összeesküvés felszámolásáról szól. Szolgálati megjegyzés! A nyárra való tekintettel rengeteg méh dolgozik a mezőkön és a közparkokban egyaránt. Ideje leszámolni a félelmetes fullánkosok mítoszával, zümmögő pajtásaink az életünkért dogoznak. Vonatkozó természetfilm itt.

Illusztráció: pinterest

Hölgyeim és uraim! A színpadon Hannah Miley Cyrus Montana!

A kétezres évek derekán debütált, majd indult világkörüli hódító útjára a Disney sikerhősnője Hannah Montana. TV széria és mozifilm követte, illetve mutatta be a titokban popsztárkodó kamasz kettős életét, majd annak rendje és módja szerint iskolatáskák és tolltartók arcaként kacsintott ránk a gyönyörű Miley. 2008 környékén megérett az idő, hogy kimentsék Cyrus-t Hannah bőréből, ezért életre hívták ajánlónk tárgyát, a koncertsorozatot, ami ezt a folyamatot hivatott feldolgozni. A látványos koncertfelvételek mellett betekintést nyerhetünk az előadás háttérmunkálataiba, megismerhetjük az előadó kettős arcának legapróbb vonásait is.

via GIPHY

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)