Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mark Wahlberg haszonállatokkal társalog

Mark Wahlberg a hiphop óta nem volt ennyire rossz

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 02., 12:16

Júliusban kerül a mozikba A majmok bolygója: Forradalom, és épp itt volt az ideje, hogy kijöjjön egy őszinte és vicces előzetes a Tim Burton-féle, 2001-ben készült A majmok bolygója-filmhez. A gonosz trailer elsősorban Mark Wahlberg alakításán élcelődik, aki a kritika szerint rap karrierje óta nem süllyedt olyan mélyre, mint a „dolgokra bámuló, hangosan szuszogó” Davidson kapitányként. Az előzetes úgy foglalja össze a filmet, mint a „Mark Wahlberg állatokkal beszélget című alkotás százmillió dolláros változatát”.

Andy Samberg komikus, a Saturday Night Live showban egy bűnös élvezetnek is tökéletes paródiában alaposan körbejárta a „Wahlberg állatokkal társalog” tematikát, és egy baromfiudvar lakóit kérdezte körbe drámaian.

Filmek Neked!

Titkos diszkó forradalom

Színes, magyarul beszélő kanadai-német dokumentumfilm (2012)

A tégla

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2006)

Tim Burton: A halott menyasszony

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2005)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)