Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Öt agyrepesztő érdekesség a szülinapos Johnny Deppről

  • TV GO
  • 2017. 06. 09., 14:00

A lehetetlenül fura sapkák iránti fétisben szenvedő színész ma tölti be az 54-ik életévét, ünnepeljük ezt azzal, hogy kicsit jobban megismerjük.

1, Eredetileg rocksztár volt.
Ezt nem csak azért írjuk, hogy legyen mire felkapni a fejeket. Depp annyira imádja a zenélést, hogy még a középiskolából is megpattant, hogy az akkori bandájára koncentrálhasson. Bár soha nem lett annyira sikeres zenész, mint színész, azért a The Kids (majd Six Gun Method) nevű bandájával olyan fellépők előtt játszhattak, mint a Duran Duran vagy Iggy Pop. Ezen felül rendkívül jó kapcsolatot ápol rengeteg híres előadóval, akikkel alkalomadtán fel is lép. Így került egy színpadra az Aerosmithel, az Oasisel, na meg Alice Cooperel.

2. Egy fosszília őrzi a nevét
Az ismert színészről neveztek el egy 505 millió éves kambriumi fosszíliát. Az így Kooteninchela deppi nevet viselő lelet a skorpiók és homárok távoli őse lehetett, ami a kambriumi időszakban népesítette be a tengereket. A nevét pedig Depp egyik leghíresebb szerepe miatt kapta, ugyanis rég kihalt élőlény ollói nagyon emlékeztették a tudósokat Ollókezű Edwardra.

3. A Disney majdnem kitette a szűrét
A manapság leginkább csak Jack Sparrowként ismert színész majdnem elbukta a fura kalóz szerepét. A legelső A Karib-tenger kalózainak forgatásán Deppet majdnem elküldték a Disney felügyelői, mivel egyszerüen nem értették a színész által játszott karaktert, és féltek, hogy rosszul fog elsülni a dolog. Ma már tudjuk, hogy mennyire nem volt igazuk, és hogy azóta is Depp egyik legemblematikusabb alakításai közt van a kissé furcsa kalózkapitány.

4. Soha nem nyert egyetlen Oscar-díjat sem
Ez lehet, hogy manapság nem tűnik meglepőnek, de volt idő, amikor legalább annyira felháborítónak érződött, mint Leonardo DiCaprio esetében. Sőt, az olyan filmjeiért, mint az Ed Wood, Fedőneve: Donnie Brasco, Félelem és Reszketés Las Vegasban vagy a Halott ember, mi utólag is megadnánk neki a díjat. Végülis Leonardo sem feltétlenül A visszatérőért kapta meg végül.

5. Szeret Barbie-zni
Már persze a gyerekeivel szeretett játszani a természetellenesen hosszú lábú babával. Ahogy a színész bevallotta, azért szereti a babákat, mert azokon keresztül különböző karaktereket próbálhat ki, amik egyébként nem minden esetben nyerte el a gyermekei tetszését. Mindenesetre jó tudni, hogy van olyan szituáció, ahol csak ki-kipróbál más karaktereket is, mint azt az egyet, amit manapság minden filmjében előad.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Pictures

Filmek Neked!

A Karib-tenger kalózai 1 - A Fekete Gyöngy átka

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2003)

A Karib-tenger kalózai 2: Holtak kincse

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2006)

Rumnapló

Színes, feliratos, amerikai kalandfilm (2011)

A Karib-tenger kalózai 3: A világ végén

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2007)