Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezzel a húzással minden hölgy kedvence lehet a Top Gun 2

  • TV GO
  • 2017. 06. 08., 14:15

No persze nem mintha Tom Cruise önmagában rossz ajánló lenne.

Több mint 30 évvel a legendás Top Gun bemutatója után Maverick és a fiúk visszatérnek egy tesztoszteron szagú történet erejéig. A sztori részleteiről egyelőre nem sokat lehet tudni, de a főszereplő Tom Cruise-nak hála legalább már a hivatalos címmel tisztában vagyunk. A Top Gun: Maverick titkairól a Múmia bemutatójára siető színészt kérdezték, aki elmondta, hogy a filmben biztosan láthatunk majd:

  • repülőket
  • egy, talán kettő repülőgép-hordozót
  • szerepüket alakító színészeket
  • egy menő motorkerékpárt
  • és talán egy röplabda jelenetet

A széles vigyorral az arcán „szivárogtató” Cruise ezzel visszautalt az első rész egyik legfelkapottabb jelenetére, amiben egy tucat kigyúrt és természetesen jóképű társával együtt röpizgetett a szabadban. Egy hasonló jelenet bizonyára óriási sikert aratna a rajongók körében.

Akárcsak a 86-os, úgy a most készülő Top Gunt is Tony Scott terelgette volna, azonban 2012 nyarán a rendező öngyilkos lett.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

A Zodiákus

Színes, szinkronizált, amerikai krimi (2007)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)