Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az emberek hazudnak, de az anyakönyvi kivonat nem: 58 éves Hugh Laurie

  • TV GO
  • 2017. 06. 11., 08:00

Ha nem Mágenheim doki lenne a háziorvosom, bizonyára Dr. House lenne az.

Hugh Laurie fiatal korában evezősként aratott fényes sikereket, majd fellobbant szívében a szenvedély, ami végleg a szárazföldi hivatások felé terelte. Színész lett és forgatókönyvíró, aki pályája elején többnyire komédiákban szerepelt.

Családi játékfilmekben is láthattuk, de valljuk be nem sokan hittük volna, hogy a 101 kiskutya besurranójára, avagy Stuart Little apukájára egy napon a tévés világ egyik legvagányabb figurájaként gondolunk majd.

Illusztráció: pinterest

Dr.House 2004-től 8 évadon át volt mindenki kedvenc orvosa, aki pontos diagnózisai mellett nyers, olykor bunkó stílusával gyógyította pácienseit. Epizódonkénti 409 ezer dolláros fizetésével alighanem korának egyik legjobban fizetett televíziós gyógyítója volt.

Laurie eddig három Golden Globe-díjat nyert, legutóbb a The Night Manager című minisorozatban nyújtott teljesítményéért ismerték el. Az általa alakított erőszakos alvilági figura Tom Hiddleston karakterének életét bonyolította.

Foto: Europress / Mike Windle - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Handout - Getty images

Filmek Neked!

Csípem a családod

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2011)

Karácsony Artúr

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2011)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)