Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A földönkívüli nők izgalmasabbak

A földönkívüli nők izgalmasabbak

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 03., 12:45

Zoe Saldana, az Avatar, a Star Trek, és a Colombiana gyönyörű főszereplője meglepő vallomást tett az űrbéli figuráiról. Az idén augusztusban mozikba kerülő, A galaxis őrzői című sci-fiben zöldbőrű földönkívülit alakító színésznő elmondta, hogy az űrben játszódó filmek női karakterei sokkal izgalmasabbak, mint a Földön megformálandó társaik. „A Földön játszódó filmekben a nőket általában a vágy tárgyává, szimpla látványelemmé, vagy egy valódi nőre egyáltalán nem emlékeztető alakká egyszerűsítik le.”

Ez a kijelentés azért ironikus, mert Saldana három űrben játszódó filmjéből kettőben alig hasonlít magára. Az Avatarban kékre mázolt Na’viként, A galaxis őrzőiben pedig zöld harcosként láthatjuk.

Filmek Neked!

Colombiana

színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2011)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)