Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Susi és Tekergő örök kalandjai

  • TV GO
  • 2017. 06. 11., 10:45

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Több mint egy fél évszázaddal ezelőttre utazunk ezen a hétvégén, hiszen most annak a két szeretnivaló ebnek a történetét mutatjuk be, s hozzuk egy kicsit közelebb azokhoz, akik még nem biztos, hogy látták, hallották a Disney Stúdió 15. egészestés animációs filmjét, s ami igazi érdekesség, hogy ehhez az 1955-ös mozifilmhez már az új évezredben készítettek folytatást, ami tulajdonképpen ugyanannyira maradandóra sikerült, mint az eredeti animáció.

Forrás: Disney Media Distribution

Susi és Tekergő (1955)

Néha csodálkozunk is, hogy vajon a kutyavilágban miért működik az, ami az emberek között nem. Őket sokszor nagyobb szakadék választja el egymást, mint minket, mégis ők gyorsabban hajlandók vásárra vinni a bőrüket egy ismeretlenért: így ismerkedik meg a bohém kedvű, vidám, kóbor eb, Tekergő, és Susi, a szép, törzskönyvezett, ám egy picit elkényeztetett cocker spániel. A hölgy ugyanis egy napon bajba kerül, mégis Tekergő hajlandó megmenteni… ÉS úgy látszik, hogy itt érvényesül az az általános vélekedés, miszerint az ellentétek vonzzák egymást…

Forrás: Disney Media Distribution

Susi és Tekergő 2. – Csibész, a csavargó (2001)

Ami a két film között fél évszázad, az a történetben csupán fél év: a szerelemes kutyapár kalandjaiba ugyanis ilyen rövid idő után kapcsolódhatunk be újra, de ekkor már nem ketten, hanem bizony hatan vannak, a két négylábúnak már négy aprósága – három cserfes kutyalánya és eleven kutyafiúja – született. A leányzókkal nincs túl nagy gondja a szülőknek, Csibész viszont legalább annyira öntörvényű és makacs, mint apja. Kis kutyaként mindig is arról álmodozott, hogy egy vagány, belevaló kutyává szeretne válni: ezt hamarosan meg is tapasztalhatja, hiszen elszökik otthonról, de azt még nem is sejti ekkor, hogy milyen nehéz utcai élet, ami a kóbor ebekben és a sintérek fenyegetésében nem is merül ki igazából…

Szeretnél még több ilyen, több résszel hódító filmet a Disney-től? Válassz sorozatunk korábbi epizódjaiból, vagy nézd meg teljes Disney-mesetárunkat!

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - SUSI ÉS TEKERGŐ 1-2. RÉSZ:
- Susi és Tekergő
- Susi és Tekergő 2. - Csibész, a csavargó

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Susi és Tekergő

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1997)

Susi és Tekergő 2. - Csibész, a csavargó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2001)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)