Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Akik Mulder és Scully mellett kezdték a szakmát

Fél Hollywood az X-aktákban kezdte

  • Pernecker Dávid
  • 2014. 07. 07., 12:59

Az X-akták nem csupán David Duchovny és Gillian Anderson karrierjét indította el. Jack Black szörnyű halált halt, Shia LaBeouf beteg kisfiút játszott, de Ryan Reynolds és a Breaking Bad összes főszereplője is feltűnt a kultikus tévésorozatban.

Az X-akták mellékszerepeiben feltűnő színészek közül jó páran nagy karriert futottak be, annak ellenére, hogy ezekre a korai alakításokra szinte senki nem emlékszik már. Nézzük tehát, kik is azok, a mára már befutott színészek akik a kilencvenes évek ikonikus sorozatában még ismeretlenül tűntek fel!

Ryan Reynolds

Scarlett Johansson első férje, a Zöld lámpás és a Nász-ajánlat sztárja az X-akták harmadik évadának 13. epizódjában szerepelt, és egy igencsak szerencsétlenül járt kisvárosi tahót alakított, akit egy sátánista társaság tagjai az epizód elején ki is végeznek.

Shia LaBeouf

A Transformers első három epizódjának főszerepében híressé vált LaBeouf mindössze 13 éves volt, mikor az hetedik évad 6. epizódjában egy szerencsétlen, beteg kisfiút játszott el.

Jack Black és Giovanni Ribisi

A Rocksuli és a Trópusi vihar pufók humoristája a harmadik évad 3. részében halt szörnyű halált, a szárnyait szintén ebben az epizódban bontogató Giovanni Ribisi pedig villámokat szóró mutáns gonoszt alakított.

Lucy Liu

A Charlie angyalaiból ismert Liu a harmadik évad 13. epizódjában tűnt fel a saját szemét egy szervcsempész csoport szerencsejátékán elhazárdírozó balsorsú bevándorlóként.

Bryan Cranston

A hatodik évad 2. részében a Totál szívás sztárja egy olyan férfit játszott, akinek az irdatlan fájdalommal járó betegségét csak a gyors nyugati irányú mozgás csillapítja. Az epizódot az a Vince Gilligan írta, aki később a Totál szívást is megalkotta, Cranston pedig az idegileg kikészült gyorshajtó szerepében nyújtott alakítása miatt kapta meg Walter White szerepét.

Aaron Paul

A Totál szívás Jesse Pinkmanje a sorozat kilencedik évadának 5. epizódjában egy vagány diákot játszott, akit egy bizarr haláleset ügyében (legyek törnek ki egy hulla testéből) kérdeznek ki. A kihallgatás során azonban a srácot megtámadják a gyilkos legyek, és különböző feliratokat rágnak bele a mellkasába.

Dean Norris

Úgy tűnik, hogy a Totál szívás fél stábja dolgozott az X-aktákban. Dean Norris ugyanis, aki a Totál szívásban Walter White nyomozó sógorát alakítja, az X-akták második évadának 22. epizódjában tűnik fel, és - nem meglepő módon - egy szövetségi nyomozót játszik.

Filmek Neked!

A kezdet kezdete

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)

Mulan 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (2004)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

Börni, az eszelős temetős

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)