Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Filmek nyári iskolához – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 06. 20., 12:15

Évszakok (francia-német természetfilm, 2015)

A mintegy 10 ezer évvel ezelőtt véget ért jégkorszak gazdag örökséget hagyott hátra a bolygó örököseire. Az európai kontinens éghajlata stabilizálódott, kialakultak a ma ismert felszíni formák, a jég által letarolt területeket visszafoglalta az élet. A dús erdőségekben végtelenül gazdag állatvilág alakult ki, ezek együtt pedig jótékony hatással voltak a mai ember fejlődésére. Sorsunk ismert: a civilizált ember szinte teljesen tönkretette az egykor virágzó ökológiai rendszert. Talán még nem veszett minden! Az Évszakok kétség kívül az utóbbi évek legszínvonalasabb egész estés természetfilmje, ami világszerte pozitív kritikai fogadtatásban részesült. A mesélő szerepében: Kulka János.

Illusztráció: YT

Landolás egy üstökösön (ismeretterjesztő film)

Az Európai Űrügynökség 2004-ben fellőtte Rosetta nevű űrszondáját, hogy az európai űrkutatás történetében először vizsgálati célokból megközelítsen egy üstököst. A leszállóegység 10 évvel később sikeresen landolt a vad űrsziklán. A magyar fejlesztéseket is felhasználó misszió hátterét és az intergalaktikus utazás legizgalmasabb részleteit bemutató dokumentumfilm minden űrszerelmes számára kötelező alkotás!

Illusztráció: sciencealert

Budapesti vadon (magyar dokumentumfilm)

Most te lehetsz a nagyvárosi Attenborough! A Tóth Zsolt Marcell fémjelezte ismeretterjesztő film a belvárosi Pinty utca 34 szám alatti ősöreg bérházának vadvilágát kutatja fel. Mindig is érdekelt, ki motoszkál a padláson? Szeretnéd tudni ki evett a tányérkádból? És azt, hogy egyáltalán miért mászkál egy szőrös szemöldök a konyhaasztalon? A választ a filmben megtalálod! A Nagyvárosi Vadon Budapest belvárosának szegényesnek hitt vadvilágát mutatja be. A doku-reality-k világát idéző természetfilm tréfás és látványos betekintést kínál a lakóterek sztárjainak életébe.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Évszakok

Színes, magyarul beszélő, francia-német természetfilm (2015)

Budapesti vadon

Színes, magyar dokumentumfilm (2006)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)