Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n - Hannah Montana-hétvége

  • TV GO
  • 2017. 06. 25., 10:39

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Most egy cseppet sem szokásos, klasszikus életről tartunk rövid értekezést – nagyon rövidet. Igazából nem is tudjuk, miért, de a Hollywood-i gyerekszínészek felnőttkorukra mintha egy kissé megkerdültek volna: itt van például hétvégénk főszereplője, aki a való életben eleinte egy átlagos lány volt, s mire felnőtt, heti szintű botrányairól lett híres. Igen, most mindkettőt tartsuk szem előtt: milyenek lehetnének, és amúgy pedig milyen árnyukká válnak az álomgyár tinijei.

Forrás: Disney Media Distribution

Hannah Montana: A film (2009)

Csupán azt tudjuk mondani, hogy a Disney Stúdió egyik nagy sikere volt maga a sorozat, a film pedig olyan közepesre sikerült – szerintünk. De persze ott van a sok rajongó, aki így is imádja a címszereplő Hannah Montana-t, aki most egy játékfilmben csillogtatja meg tudását. A sztori viszont nem egyszerű: adott egy tinisztár, és mint ebben a korban, mindenkinek igen intenzív a magánélete. Persze, csak az a gond, hogy egy énekes nem mindig tudja összeegyeztetni a karriert a privát dolgaival, és ez alól Hannah sem kivétel. Talán az utolsó pillanatokban toppan be édesapja, aki hazaviszi a lányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, ahol megpróbálja egyenesbe hozni a dolgokat. Persze, arra Ő sem gondol, hogy a hazatérés mennyi vidámságot, nevetést és persze romantikát hoz majd életébe…

Forrás: Disney Media Distribution

Hannah Montana & Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat koncert (2008)

De persze ennek a lánynak ott van a második családja, a közönsége is és a koncertek, amelyek szerves részei az életének. Ebben a zenés filmben például belenézhetünk a próbákba, a lány felkészüléseibe is, de láthatjuk azt is, hogyan dolgozik együtt apjával, és menedzserével, akit – egészen véletlenül – igazi édesapja, a countryénekes Billy Ray Cyrus alakít. A közel másfél órás filmben természetesen koncertjeinek legjobb pillanatait is elleshetitek…

Persze, nem mindenki él-hal a Hannah Montana-kultuszért, ezért persze másoknak is tudunk szolgálni igazi klasszikus Disney-kedvencekkel, melyeket akár most sorozatunk korábbi részeiből is kiválogathattok megnézésre.

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - HANNAH A KÉPERNYŐN:
- Hannah Montana: A film
- Hannah Montana & Miley Cyrus: Mindenből a legjobbat koncert

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)