Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagymamák rohamozták meg a Grand Budapest Hotelt

Imádják a nagymamák a Grand Budapest Hotelt

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 14., 11:56

Wes Anderson patinás, képzeletbeli szállodája saját profilt és remek értékeléseket kapott a TripAdvisor nevű közösségi utazási portálon. A Grand Budapest Hotel című film rajongói szellemes véleményeiket osztják meg Zubrowka város híres hoteljéről.

Különösen a nyugdíjas hölgyek lelkesednek a kifogástalan kiszolgálást méltatva. „Boldoggá tettek egy nyolcvanas éveiben járó idős asszonyt. Gustave-tól egyenesen elájultam.” Monsieur Gustave, a Ralph Fiennes által megformált mindig elegáns, finom, és a nénik igényeit diszkréten, ám megbízhatóan kielégítő főportás, aki a filmben a mesterségesen megöregített Tilda Swintont csavarta az ujja köré. A látogatók maximális pontszámmal értékelték az egész személyzetet, és a segítőkész Monsieur Gustave mellett a kedves lobbifiút, Zerot, és a hotel titokzatos ügyvédjét is lelkesen dicsérik.

Filmek Neked!

Anyegin

Színes, magyar tévéjáték (1990)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)