Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Díjmentesen néznéd a száguldó cirkuszt kedvenc fesztiválodon?

  • TV GO
  • 2017. 07. 12., 10:20

Regisztrálj a TV GO-ra és mostantól díjmentesen nézheted a közszolgálati TV csatornákat bárhol, bármikor! Mutatjuk a részleteket!

Megállíthatatlanul dübörög a Forma-1, hamarosan kezdődik a Vizes VB, az M2 pedig remek meséivel egész napra le tudja kötni a gyerekeket a szünidőben. Most segítünk, hogy bárhol, bármikor nézhesd a közszolgálati TV csatornák műsorait!

2017. július 3-tól a TV GO Közszolgálati csomagjának díja havi 200 Ft-ról 0 Ft-ra változik.* Vagyis belépés után ezentúl mindenki díjmentesen nézheti az M1, az M2, az M4 Sport, az M5, a Duna és a Duna World csatornák műsorait.**

Mi a tennivalód?

Ha már korábban előfizettél TV GO Közszolgálati csomagunkra, semmi dolgod. Amennyiben fordulónapod július 3-a előtt volt, akkor a következő fordulónapod után a további havidíjad 0 Ft. Ha fordulónapod július 3-a után van ebben a hónapban, akkor csak attól a naptól kezdve válik számodra díjmentessé a csomag, az aktuális hónapod még kiszámlázásra kerül.

Ha eddig nem voltál előfizetője TV GO Közszolgálati csomagunknak, de korábban már regisztráltál a TV GO-ra, akkor Neked sincs más dolgod, mint lépj be és díjmentesen nézheted a közszolgálati csatornákat!

Ha eddig még nem regisztráltál a TV GO-ra, akkor most tedd meg (Regisztráció) és belépés után díjmentesen nézheted a közszolgálati csatornák műsorait okostelefonon, tableten és számítógépen is!

Telekom TV előfizető vagy? Kapcsold össze szolgáltatásaidat!

Ha Telekom TV előfizető vagy, akkor kapcsold össze TV szolgáltatásod a TV GO-val az Összekapcsolás menüpontban és nézd okostelefonon, tableten és számítógépen Telekom otthoni TV-csomagod online elérhető csatornáit. Az Összekapcsoláshoz TV GO regisztráció és belépés szükséges.

Hogyan nézheted?

Belépés után kattints a TV menüpontra, majd a műsorújságban válaszd ki a megnézni kívánt műsort (a közszolgálati csatornák műsorából) és kattints a lejátszás gombra.

Ha eddig még nem néztél tévéműsort vagy filmet a TV GO webes felületén, akkor az oldal fel fogja ajánlani egy kiegészítő letöltését és végigvezet a telepítésen. Erre csak egyszer van szükség, ezután bármikor el tudod indítani a lejátszást. Amennyiben elakadsz a telepítéssel, segítséget a GYIK menüpontban találsz vagy hívd a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámot.

Töltsd le alkalmazásunkat és nézd a fent felsorolt csatornák műsorait bárhol, bármikor a TV GO-val!***

* Az akció visszavonásig tart és érinti az új, a már regisztrált és a csomagra már korábban előfizetéssel rendelkező felhasználóinkat.

** A csatornák azon műsorai, melyek nem rendelkeznek online közvetítési joggal, nem érhetőek el a TV GO-val.

*** TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához megfelelő készülék, előzetes regisztráció és folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!