Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Telekom TV-s vagy? Kapcsolj össze!

  • TV GO
  • 2017. 07. 05., 09:22

Ha Telekom TV előfizető vagy, kapcsold össze TV szolgáltatásod az Összekapcsolás menüpont alatt a TV GO-val és nézd okostelefonon, tableten vagy laptopon Telekom otthoni TV-csomagod online elérhető csatornáit. Kövesd leírásunkat a cikkben!

Az Összekapcsolás menüpontot, belépés után ITT találod!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Sohavégetnemérős

Színes, magyar zenés játékfilm (2016)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Zambézia

Színes, magyarul beszélő, dél-afrikai animációs film (2012)

Babysitting - A felvigyázó

Színes, magyarul beszélő, francia komédia (2014)