Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érdekesség koktélt az 55 éves Tom Cruise tiszteletére

  • TV GO
  • 2017. 07. 03., 14:00

Hollywood nem hordott még egy olyan színészt a hátán, aki ennyire átlagos színészi tehetséggel megáldva ilyen magasra jutott volna, és aki irritáló mivolta mellett mégis ennyire kedvelnénk.

A 30 éve egyfolytában ugyanúgy kinéző Cruise, aki általában rendkívül jól megválogatja a szerepeit, ha nem számítjuk az idei A múmiát, ami totális félreértés, ma ünnepeli az 55-ik születésnapját. Ennek az örömére, és annak, hogy már dátuma is van a Top Gun 2-nek, álljon itt öt érdekesség a színészről:

1, Saját ünnepnapja van Japánban. Hol máshol lehetne egy amerikai színésznek saját napja, mint Japán. A felkelőnap országában 2006 óta október 10-e hivatalosan is Tom Cruise nap. Ennek pedig az az oka, hogy Ő előtte egy hollywoodi sztár sem jár annyit Japánban, mint Cruise.

2, Ott is őt látod, ahol nem gondolnád. Példának okáért róla mintázták Aladdint a klasszikus Disney-rajzfilmben. Eredetileg Michael J. Fox lett volna a modell, de a producerek úgy gondolták, ha inkább Cruise-t veszik alapul a főhősnek, akkor az jobban fog tetszeni a női nézőknek.

Nézd meg Tom Cruise filmjeit a TV GO-n:
- A holnap határa
- Feledés
- Mindörökké rock

3, A fél világ miatta hordott napszemüveget. Na, jó túlzunk. Igazából nem a fél világ, és nem is akármilyen napszemüveget. Cruisne az első igazi nagy sikerfilmje a Kockázatos üzlet volt 1983-ból. A film önmagában is sikeres volt, de a bemutatását követően a filmben általa hordott Ray-Ban napszemüvegek eladása 2000 százalékkal növekedtek. Azért ez elég szép teljesítmény, még ha nem is volt tudatos.

4, Jó oka van annak, hogy nincs Tom Cruise akciófigura. A színész vasököllel felügyeli a saját imázsát – persze van, hogy ő sem képes uralkodni magán, és őrült módon kezd el ugrálni egy kanapén a megszeppent Oprah mellett. A lényeg, hogy szerinte a róla kialakult képbe az nem fér bele, hogy az arca műanyagbábúkon, vagy ne adj Isten számítógépes játékokban tűnjön fel.

5, Eredetileg Papnak készült. Nem titok, hogy Tom Cruise-nak rendkívül nehéz gyerekkora volt. Nem elég, hogy rendkívül szegény családba született, akik állandóan költöztek, saját bevallása szerint az apja még kimondottan agresszív is volt. Ebből a szituációból pedig a hivatást látta menekülőútnak. Az azóta a világ leghíresebb Szcientológusává avanzsált színész egyébként azért nem lett pap, mert bort lopott és emiatt eltanácsolták.

+ Nem igazi érdekesség, mert mindössze egy Wikipedia oldalt kell hozzá megnyitni, de fogadni mernék, sokan nem tudják, hogy a színész teljes neve: Thomas Cruise Mapother IV.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros.

Filmek Neked!

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

A holnap határa

Színes, szinkronizált, amerikai sci-fi akciófilm (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)