Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pókember atyja gyűlöli a hosszú stáblistákat

Pókember atyja gyűlöli a hosszú stáblistákat

  • Pernecker Dávid
  • 2014. 07. 16., 08:49

Stan Lee, a Marvel nyugalmazott elnöke kifejezetten utálja a manapság minden blockbuster végén látható hosszú stáblistákat. Az X-Men, a Pókember, a Hulk, és A vasember képregények alkotóját úgy tűnik, hogy nem igazán érdekli az a sok-sok tehetséges ember, akik egy film létrejöttében nagy szerepet játszanak. Ő csak a lényeges információkat akarja látni a „vége” felirat után, nem pedig azt, hogy ki vontatta be a sztárok lakókocsiját a stúdióba vagy, hogy ki főzött és mosott rájuk.

Az alábbi videóban a Marvel-filmekben rendszeresen megjelenő Lee megpróbálja elmagyarázni, hogy miért is gyűlöli annyira a stáblistákat, de valaki igazán megmondhatná neki, hogy ezeket a tényleg hosszú, és tényleg kevésbé érdekes vége főcímeket nem muszáj ám végigülnie.

Filmek Neked!

A Vasember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2008)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)