Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kristen Stewart bajszosan is bájos

Kristen Stewart bajszosan is bájos

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 17., 12:34

Kristen Stewart kolléganőivel, Anne Hathaway és Brie Larson színésznőkkel közösen, bajszos-tréningruhás macsóként táncikál és tátog Jenny Lewis énekes-dalszerző legújabb videoklipjében. Lewis, a Just One The Guys című dalban arról énekel, hogy a férfiaknak könnyebb, és hogy a nőkre milyen sokféle nyomás nehezedik napjainkban. A színésznők eleinte elegáns fehér nadrágkosztümben a zenekar tagjait imitálják, majd átöltöznek, és melegítőben, fiúként vagánykodnak.

Jenny Lewis színésznőként is ismert (Pleasantville), valamint ő szerezte idén a Very Good Girls (amelyben a Dakota Fanning és Elizabeth Olsen által megformált diáklányok elveszítik a szüzességüket) és a Song One (Anne Hathaway főszereplésével) című filmek zenéjét.

Filmek Neked!

Neveletlen hercegnő

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2001)

Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2011)

Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2012)

Egy nap

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2011)