Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Itt a Vissza a jövőbe óratornya legóból

Itt a Vissza a jövőbe óratornya legóból

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 28., 10:36

Egy éve már, hogy minden Vissza a jövőbe filmrajongó hazaviheti a Doki építette Deloreant legóból. Hamarosan pedig már le is parkolhatjuk a kultikus járgányt az autentikus, legó Hill Valley bármelyik utcáján.

Néhány lelkes legótervező elkészítette az 1955-ös, és a 2015-ös óratornyot és városházát, illetve a Vissza a jövőbe 2 egész főterét, a nyolcvanas évek retro kávézójával, és a mozival. Készültek tervek a Vissza a jövőbe 3 időgép vonatához is, de a legviccesebb a legóvárosban gördeszkáján álldogáló Marty, és a kalapban mosolygó Doki legófigura. A tervek közül azok valósulhatnak meg, amelyek legalább tízezer szavazatot kapnak a LEGO Ideas oldalán.

(Via: slashfilm)

Filmek Neked!

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)