Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hogyan éljünk túl egy zombitámadást?

Hogyan éljünk túl egy zombitámadást?

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 07. 23., 12:28

A zombifilm egy nagyon sokszínű műfaj, ami abban is megmutatkozik, hogy az eltérő történetekben a zombik különféleképpen veszélyeztethetik az élőket. Ennek megfelelően, a védekezés is megkívánja a kreativitást. Az indiewire.com szerzője összegyűjtött öt, filmekből tanult, minden esetben hasznos tippet, amelyek segítségével nagy eséllyel életben maradhatunk egy váratlan zombi támadás alkalmával.

1. Fuss!

A korai zombifilmekben (Az élőhalottak éjszakája, 1968) még lassan, komótosan vánszorgó élőhalottak idővel határozottan felgyorsultak, és mostanában már sprintelnek is. Ezért ha zombit látunk, a legjobb, ha szedjük a lábunkat.

2. Ne menekülj zárt helységbe!

Megtanulhattuk a filmekből, hogy csak azért, mert magunkra zárunk egy ajtót, még nem cseleztük ki a zombikat, akik, ahogy azt több filmes példa is mutatja, mindig megtalálják a kiskapukat, és bejutnak a rejtekhelyünkre.

3. Fejre célozz!

Az agy megsemmisítésével hatékonyan megölhetünk minden zombit. A filmes tapasztalat szerint a legjobb, ha egy helikopter propellerével végezzük el a manővert.

4. A zombik változhatnak

Ahogy az Eleven testek című szerelmes zombifilm bizonyítja, a zombik is képesek megváltozni. Ha tehát kifogyunk az ötletekből, bátran hassunk az érzelmeikre, arra gondolva, hogy valamikor ők is élő emberek voltak.

5. Légy óvatos a többi túlélővel!

Csak azért, mert valaki nem fertőződött meg, még simán lehet ellenség. Ezért legyünk bizalmatlanok a többi túlélővel, és válogassuk meg, hogy kikkel barátkozunk!

Filmek Neked!

Abraham Lincoln, a zombivadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2012)

A zombik lázadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2012)

Zombi apokalipszis

Színes, magyarul beszélő angol-amerikai horror (2011)

Eleven testek

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror-vígjáték (2013)