Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Samuel L. Jackson káromkodik a legszebben

Samuel L. Jackson káromkodik a legszebben

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 08. 06., 10:55

A Ponyvaregény óta tudjuk, hogy a Samuel L. Jackson száját rendszeresen elhagyó "anyabaszó" (motherfucker) nem holmi öncélú, hatásvadász filmes elem, hanem a karakterábrázolás nagyon is kifinomult formája. Egy remek kis videóban most összegyűjtötték a színész összes olyan pillanatát, amelyben elhangzik a kedvenc káromkodása, így mindenki megbizonyosodhat arról, hogy micsoda mélységeket képes belevinni a csúnya szavakba.

Forrás:AFP

A három percben huszonhét film százhetvenegy káromkodása hangzik el, de nincs két egyforma "anyabaszó". A helyzettől függően akad itt kötőszóként elhadart, szépen kitartott, tökéletes ütemben az üzenet nyomatékosításaként elhelyezett, valamint egy lábon lövés után és kínzás közben jogosan felüvöltős változat is. Az alkotók készítettek egy statisztikát, amelyből kiderül, hogy Samuel L. Jackson a legtöbbször, pontosan harminchétszer a Jackie Brown című Tarantino filmben használja a csúnya szavakat, majd a Ponyvaregény következik huszonhattal, de a Soul Men című zenés filmbe is jutott huszonnégy darab. További érdekesség, hogy a Tiszta románc című film másfél percébe négyet sikerült belesűríteni a közkedvelt káromkodásból.

Filmek Neked!

A Vasember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2008)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)