Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lángoló lélek egy beteg test csapdájában

  • TV GO
  • 2018. 09. 07., 15:00
  • Dráma

A 21. század a kitárulkozás kora, de csak annyit ér mutatni, amennyi még lájkot ér.

Szégyen, hogy a civilizációnk mögött álló hosszú évszázadok alatt nem tanultunk meg őszintén beszélni lelki eredetű problémákról, szomorú, hogy még mindig nem tudjuk meghallgatni egymást. Szemérmesen pislogunk, ha depresszióról, pszichés betegségekről hallunk vagy beszélünk: az áldozatok rettegnek a kirekesztettségtől, a hozzátartozók pedig gyakran nem mernek szembesülni valósággal. A sekélyes ezoterikus tanítások korában, amikor lélekről és Univerzumról posztolgatni menő, társaságban egyszerűen nem lehet a lélek bajairól filterek nélkül beszélni. Talán félünk magunkba nézni, talán félünk egymástól.

A 21 éves Susannah élete már-már zavarba ejtően tökéletes: fiatal kora ellenére New York legmenőbb újságírói közösségében dolgozik, zenész pasija pedig oda-vissza van érte. Látszólag minden a legnagyobb rendben megy körülötte, amikor hirtelen gyanús rosszullétek kezdik gyötörni. Zsibbadás, köhögés, tompult látás és belső visszhangok a láthatatlan ellenség tünetei.

A riadt Susannah körül fogyni kezd a levegő. Rosszullétei súlyosbodnak, tudata zavart lesz, kínzó érzékenységgel reagál a külvilág ingereire, viselkedése egyre kiszámíthatatlanabbá válik. Mikor nagysokára orvosi segítséget kap, daccal fogadja a felírt gyógyszeres kezelés szükségességét. Az orvos bipoláris zavarokat sejt a problémák hátterében, melynek elfogadása szétesett családjára is mély befolyással van. A lány állapota tovább romlik, miközben az egyértelmű diagnózis várat még magára.

A valós történetet feldolgozó Lángoló agy egy ritka betegségtől szenvedő lány pokoljárását mutatja be, amiből olyan ismerős arcokkal találkozhatunk, mint a nemtörődöm körzeti orvos és az aggodó családtagok. Megismerhetünk hazai környezetünkben alig található figurákat is: a kemény, de empatikus főnököt, a hátunk mögött össze nem súgó, jellemmel bíró kollegákat és az egyelten betegért minden követ megmozgató meg nem értett tudóst. Megismerhetünk pszichiátriai teóriákat és egy meg nem értett kór, az autoimmun betegség egyik speciális fajtáját is.

Lángoló agy - Nézd meg nálunk TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Dráma

Filmek Neked!

Lángoló agy

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2016)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)