Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Utoljára a lányának üzent Robin Williams

  • Varga Ferenc
  • 2014. 08. 12., 10:15

A hétfőn elhunyt Robin Williams két héttel ezelőtt, utolsó Instagram-bejegyzésében egy Zelda lányával közös régi fotót posztolt a következő szöveggel: "Boldog születésnapot Ms. Zelda Rae Williams! Ma negyed százados, de mindig az én kislányom marad. Szeretlek!"

Az 1989-ben született Zelda Williams színésznőként dolgozik, először hatéves korában szerepelt édesapjával együtt az Áldatlan állapotban című komédiában, később feltűnt a David Duchovny rendezte Így nőttem fel-ben (szintén az apjával), főszerepet játszott a Detention című horrorban, illetve szerepelt a Checked Out és a Teen Wolf - Farkasbőrben című tévésorozatokban is.

Zelda öt órával ezelőtt Antoine De Saint-Exupery A kis hercegéből származó szívfájdító idézettel búcsúzott édesapjától az Instagramon: „De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak... (...) Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak!”

Filmek Neked!

Holt költők társasága

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (1989)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)