Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mindenki Robin Williams-filmet vesz – vagy lop

Mindenki Robin Williams-filmet vesz, vagy lop

  • Vajda Judit
  • 2014. 08. 14., 15:26

Az Amazon DVD-eladási top tízes listáján kilenc olyan film tanyázik, amit a hétfőn elhunyt komikussal forgattak.

Robin Williams halálhíre erősen megdobta legkedveltebb filmjeinek DVD-, Bluray- és VOD-eladásait, emellett pedig az illegális letöltések száma is megemelkedett. A jelenség elsősorban az olyan filmjeit érinti, mint a Good Will Hunting, a Holt költők társasága vagy a Jó reggelt, Vietnam!

Szerda reggel óta az Amazon DVD-eladási top tizes listáján kilenc olyan film és egyéb kiadvány szerepel, ami Robin Williams közreműködésével készült (szűk egy hónappal ezelőtt ezek közül a címek közül még a top százba sem került be egy sem). Az Amazonon a leginkább keresett DVD jelenleg a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van, amit a Good Will Hunting, a Holt költők társasága, a Jó reggelt, Vietnam!, a Patch Adams, a Madárfészek és a Csodás álmok jönnek követ.

A nyolcadik helyre sikerült beférkőznie egy nem Robin Williamshez fűződő alkotásnak (a God’s Not Dead című keresztény drámának), ezután azonban a Robin Williams - Live on Broadway és a Jack következik.

Az iTunes eladásai is emelkedést mutatnak a Williams-alkotásokat illetően (ha nem is olyan erősen, mint az Amazonéi): két friss megjelenés (a Rossz szomszédság és A beavatott) mögött harmadik helyen található a Holt költők társasága, az ötödik-hatodik helyen pedig szintén Robin Williams-filmek állnak, a Mrs. Doubtfire és a Jó reggelt, Vietnam!

A legális eladások mellett azonban a Variety értesülései szerint az illegális letöltések is felpörögtek a sztár halálát követően. A Good Will Huntingot 24 óra leforgása alatt több mint 84 ezer alkalommal töltötték le, ezt 40 ezer letöltéssel a Holt költők társasága követi, majd a Jó reggelt, Vietnam! (31 ezer 981 letöltés), a Mrs. Doubtfire (27.132) és végül a Patch Adams (8 ezer 834) következik.

Filmek Neked!

A komornyik

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma - (2013)

A nagy nap

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Holt költők társasága

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (1989)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)