Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fél évszázados Jason Statham

  • TV GO
  • 2017. 07. 26., 19:57

Joggal lehet az az érzésünk, hogy az élvonalas akciószínészek lassan a dodó madár és az erszényes farkas sorsára jutnak. Már arra is hajlamosak vagyunk rácsodálkozni, hogy Stallone, Schwarzenegger, Mel Gibson és Bruce Willis is túl van a hatvanon.

Ami viszont tényleg megdöbbentő, hogy idő közben a fiatalabb generáció tagjaként emlegetett Jason Stathamről kiderült, hogy ötven éves. Ráadásul a mai napon ünnepli születésnapját. Így aztán elengedhetetlen, hogy pár érdekesség erejéig megemlékezzünk a dúshajú színészről, akit A Ravasz, Az Agy és két füstölgő pucskacső Baconjeként ismert meg a világ 1998-ban.

A fiatal Jean-Paul Belmondóhoz hasonlóan idegenkedik a kaszkadőröktől. A szállítóban pl. majdnem az összes veszélyes jelenetben ő maga szerepelt, beleértve az autós ütközéseket, vetődéseket, sőt a verekedős jeleneteket is.

Első szerepét a French Connection nevezetű ruházati cég reklámfilmjében kapta.

A kamerán kívül sem tanácsos belekötni. Képzett MMA harcos, de a kick-box és jujitsu terén is otthonosan mozog.

12 évig volt a brit nemzeti műugrócsapat versenyzője. 1992-ben egy világbajnokságon a 12. helyen végzett.

Miután Vin Dieselt kirúgták a Hitman – A bérgyilkos című film stábjából, Stathamnek ajánlották fel a 47-es ügynök szerepét, de ő – nagyon helyesen – visszautasította a felkérést.

Nem vádolható azzal, hogy elsiette volna az apa szerepet: első gyereke tavaly júniusban született meg.

Két filmben is szerepel (A Ravasz, Az Agy és két füstölgő pucskacső, A szállító 3.), melyben elhangzik a Stooges - I Wanna Be Your Dog című slágere.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Crnk 2 : Magasfeszültség

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2009)

Parker

Színes, feliratos, amerikai krimi (2012)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)