Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 14. hét

  • TV GO
  • 2017. 07. 31., 08:30

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Kubo és a varázshúrok (július 31 - augusztus 14.)

A Laika animációs stúdió (Coraline, A doboztrollok) legéretteb és legszebb története, ami stop-motion technikájának köszönhetően ráadásul időtállóan szemet gyönyörködtető alkotás. A jószívű és leleményes Kubo egyedül él beteg anyjával, akivel bujkálni kénytelenek. A fiú így sem szomorkodik, egyetlen értékével, a samiszen nevű háromhúros japán hangszerrel és a benne szunnyadó varázslattal kelti valóra saját szárnyaló fantáziáját, amiért a helyi falusiak, ha nem is busásan, de mindig megjutalmazzák. Azonban egy este későn indul vissza anyjához, aminek következtében egy gonosz szellem ered nyomába, hogy beteljesítsen régi bosszúvágyát. Kubo menekülni kényszerül, és a hosszú úton, aminek végén az őt sújtó csapásokra és apja rejtélyére is fény derül mindössze egy harcias majom és egy bogárrá átkozott szamuráj kíséri el.

Éjszakai ragadozók (július 31 - augusztus 14.)

Tom Ford a 2016-os történet a történetébenjével zavarba ejtette a teljes filmkritikusi szakmát, amiért azt rendkívül nehéz szóban/írásban átadni. Cserébe még hetekkel a megnézése után is gondolkodóba ejti az embert az Éjszaki ragadozók. Susan (Amy Adams) a 20 éve elhagyott férjétől (Jake Gyllenhaal) egyszer csak egy kéziratot kap véleményezésre. A nő először kissé vonakodva veti bele magát egykori szerelme írásába, de ahogy egyre mélyebben szippantja magába a kézirat, úgy tárul fel előtte és előttünk is annak megrázó cselekménye. Egy családapa kálváriája, akinek családját egy elhagyatott úton brutális támadás éri. Az apa, aki a súlyos tetteket később egy haldokló rendőr segítségével próbálja megtorolni, pedig nem más, mint Susan volt férje.

A király megölése (augusztus 07 - 21.)

Őrült nyár, 1974 nyara. Két fiatal szerelmes elmegyógyintézetis, Karen (Emily Browning) és Jack (Luke Grimes) újra értelmet kezdenek látni életükben, köszönhetően egymásnak. A kissé furcsa idillt megtöri, hogy Karen rossz kezelést kap, amitől Jack önkontrollját veszítve meggondolatlanul cselekszik. Szöknek. Azonban az újonnan visszaszerzett szabadságukkal a kezükben nem a normális élet irányába indulnak meg, hanem egyenesen Los Angelesbe. Az Angyalok Városában pedig egyetlen egy cél lebeg a szemük előtt, megölni a Rock and Roll királyát, magát Elvis Presley-t (Ron Livingston).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved