Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

David Hasselhoff sötét oldala

David Hasselhoff sötét oldala

  • Vajda Judit
  • 2014. 09. 22., 12:00

Az idén 25 éves Baywatch Mitch Buchannon-je a vízimentős szériához hasonlóan ugyan a legtöbbször jólelkű pozitív hősöket alakított – de a balhés sztár időnként, ahogy az életben, úgy a vásznon is megmutatta sötét arcát.

3. KNIGHT RIDER (1982)

A száguldozós-beszélő autós akciósorozatban Hasselhoff nemcsak a pozitív főhőst, Michael Knightot formálta meg: két alkalommal eljátszott egy negatív karaktert is. Garthe Knightot a központi figura gonosz ikertestvéreként szokás emlegetni, de Garthe valójában az a férfi, akiről Michael arcát mintázták, amikor azt a széria elején egy lövés miatt újra kellett alkotni. A modell a később Michael Knightként ismert bűnüldöző életét megmentő és új nevét kölcsönző Wilton Knight tékozló fia volt, egy igazi pszichopata, aki a 2. évad két epizódjában is feltűnt (az egyik duplarész volt). A természetesen bűnözőként tevékenykedő Garthe úgy érzi, mindent Michael kapott az apjától, amit jog szerint neki kellett volna, ezért bosszút akar állni hősünkön – ennek érdekében még egy Goliath nevű felfegyverzett kamiont is megalkot KITT megszerzett licensze alapján.

2. TÁVKAPCS (2006)

Frank Coraci alkotása Adam Sandler komolyabb munkái közé tartozik. A komikus egy olyan családapát alakít benne, aki munkája miatt hihetetlen időzavarban szenved, ezért nem ér rá szeretteivel foglalkozni. Ez az áldatlan állapot azonban egy csapásra megváltozik, amikor szert tesz egy olyan varázserejű távirányítóra, amivel saját életét irányíthatja: ha kell, visszatekeri az elrontott helyzeteket, hogy újra játszhasson, ha kell, átugorja a nem kívánt szituációkat vagy leveszi a hangot a túl sokat karattyoló főnökről. Épp utóbbit, a főhős elviselhetetlen, tenyérbemászó főnökét játssza Hasselhoff a filmben, meglehetősen hitelesen és nagy élvezettel. Idegesítő stílusa mellett a Mr. Ammer nevű figura azért is negatív, mert jórészt neki köszönheti hősünk, hogy szinte kizárólag a munkájával kell foglalkoznia.

1. LAVINA (1994)

A színész a legtisztább formában ebben az 1994-es tévéfilmben bontakozhatott ki mint gonosz karakter, hiszen elejétől a végéig egy egyértelműen negatív figurát alakíthatott: egy olyan bűnözőt, aki ugyan gyémántrablásban utazik, de a gyilkosságtól sem riad vissza. A Duncan Snyder nevű gonosztevő nem elég, hogy lavinát indít el a Sziklás-hegységben azzal, hogy kisrepülőjével a behavazott hegyoldalba csapódik, de utána túszul ejti és fenyegeti azt a békés családot is (egy apát két gyermekével, azaz lányával és fiával), akik miatta rekedtek a hóban. A Kemp családnak tehát a lezúdult hó és a rájuk omló ház mellett a lopott gyémántja után kutató elvetemült Snyederrel is meg kell küzdenie, aki mindent elkövet célja elérése érdekében – a gonoszságát hangsúlyozó latinos arcszőrzet helyett ezúttal csak sötét pillantások kíséretében.

TOVÁBBI OLVASNIVALÓ:
- 10 meghökkenő tény Pamela Andersonról

Filmek Neked!

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)