Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ezen bőgnek a sztárok

Ezen bőgnek a sztárok

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 09. 23., 10:30

Tom Hardy folyton elsírja magát a Titanicon. De vajon melyik filmen hatódik meg Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal? A torontói filmfesztiválon felvonuló sztárok egy videó interjúban meséltek arról, hogy melyik film ríkatta meg őket utoljára.

Steve Carell (Őrült, dilis, szerelem), aki a Foxcatcher című filmben nyújtott alakításáért a kritikusok szerint Oscar-díjat érdemel, rendszeresen elpityeredik a hatásvadász reklámfilmeken, és ezzel a szokásával nincs egyedül. Jason Batemant (Juno, Förtelmes főnökök) szintén nem nehéz sírásra bírni, elég hozzá néhány megható családi reklám „amikor az apa azt mondja a fiának, hogy büszke rá, végem van”. Jessica Chastain (Az élet fája, Zero Dark Thirty) a szerelmes rákbeteg fiatalokról szóló Csillagainkban a hiba című drámát zokogta végig, Jake Gyllenhaalt (Fogságban, Az utolsó műszak) pedig a hazai mozikban múlt héten bemutatott Sráckor ütötte ki.

A felsorolásban előkerült néhány olyan klasszikus könnyfakasztó alkotás, mint a Szerelmünk lapjai és a Titanic, amelynek szomorú befejezését Tom Hardynak (A sötét lovag: Felemelkedés) a mai napig nem sikerült feldolgoznia. „A francba is, hát nem elfértek volna ketten is azon a leszakadt ajtón?” Chris Evans, a szuper szexi és bátor Amerika Kapitány bevallotta, hogy nagyon könnyen elöntik az érzelmek, és rengeteget bőg a filmeken, míg kollégája Anthony Mackie Mufasa halálától omlik össze rendszeresen, amikor belefut Az oroszlánkirályba.

Filmek Neked!

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2011)

Amit még mindig tudni akarsz a szexről

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2012)

Gru

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2010)

Az oroszlánkirály

Színes, amerikai rajzfilm (1994)