Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megnéztük helyetted: Trónok harca 7/3

  • TV GO
  • 2017. 08. 01., 14:00
  • Trónok harca

Figyelem SPOILEREK! Én szóltam...

Végre a rendes kerékvágásban vagyunk, és így csak egy epizódot tolunk le egyszerre. Azonban még mi lépésben haladunk, addig Westerosban miden lépcsőt két fokonként vesznek. Legalábbis minden olyan lóhalálában történik, hogy jobb nem olyanokba belekötni, hogy a Jon Snow, hogy a csudába ért máris minden sárkányok leganyábbikához. Mindegy is. Lényeg, hogy végre találkozik tűz és jég, ami mindenféle heves durrogásokban szokott végződni, ez történik most is. Vagyis nem annyira heves, mint inkább dacos kis taknyosok pufogásába torkollik az első találkozás. Jon ugye nem hajol meg, Daeny-t meg nem hatja meg a jeges zombi hadsereg, szóval elég patthelyzet.

HBO

De végre Tyrion azt csinálja, amiben a második legjobb, tehát nem iszik, hanem tud dolgokat. Speciel most azt, hogyan beszélje rá régi barátján Jont és Daeny-t, hogy mégiscsak közeledjenek egymáshoz. Na persze az ifjú Tygerian lánynak nincs is nagyon más választás most, hogy a flottájának és így szövetségeseinek egy jól behatárolható odaveszett az Euron Greyojjal való találkozásba.

Ezért Daeny megengedni Jonnak, hogy kibányásza a Dragonstone alatt megbúvó halom obszidián, mivel neki az egyébként sem kell, meg nem is nagyon hiszi, hogy jönne a tél, meg egyébként is lefoglalja, hogy rátegye nemesi sej-haját a Vastrónra. Snow természetesen örül a bányászengedélynek, de azért ez még kevés, hogy királynőjévé fogadja Daeny-t.

HBO

Közben Euron megérkezik a zsákmányával Királyvárba, amivel Cersei-t le is nyűgözi egyből. Mondjuk ki ne örülne, ha végre kezei közé kaparinthatná azt, aki elég ocsmánymódon gyilkolta meg az egyetlen lányát, aki egyben a sorozat kb. egyedüli ártatlan nemesi ivadéka is volt, nemhogy egy olyan pszichopata, mint Cersei. Myrcella és utolsó lélegző lánya, Ellaria rövidúton a vártömlöcbe is kerülnek, ahol Cersei megkapja a régáhított bosszúját, amit nem akarunk elspoilerezni – nem mintha vizuálisan durva lenne, de még így is elég felkavaró jelenet. Persze érdemes hozzátenni, hogy ha valakinek nem látjuk a halálát a Trónok harcában azt azért még ne nagyon gondoljuk halottnak, sőt, ha láttuk meghalni még akkor sem, szóval én még látok esélyt, hogy lesz itt egy utolsó pillanatban bekövetkező megmentés.

HBO

Megyünk is a Citadellába, ahol Samu egy profi gyrosos ügyességével nyiszatolta le a szürke részeket Jorah Morontról, aki így már gyógyultnak is minősül. Azért ennél én valamivel mehezebb gyógyulást vártam, de most nincs idő a lábadozásra haladni kell a történettel. Samu is egész egyszerűen megúszta a kis magánakcióját, és Jorah is útnak indul, hogy újra Daeny szolgálatába álljon.

De sebtiben még Sansa és Bran találkozásába is betekinthetünk, ami nagyjából annyi, hogy „De jó, hogy újra látlak Bran, hiányoztál!” „A nevem már háromszemű holló, de ne is kérdezd ez túl bonyi…”

HBO

Majd kvázi elnarrálják nekünk, ahogy Szürke Féreg és a rábízott kasztráltak beveszik a Lannistererek kastélyát, ami egy kellemes kis vérengzés, de ami gyorsan nagy szívásba fordul át, mert Jaime nem egy hülyegyerek, a fősereget kivonta a várból, hogy azzal bemasírozzon Tyrell-földre. Akik ugye nem csak Cersei ellenségei, hanem a leggazdagabb család is Westerosban, ami nagyon fontos tényező, mert a pénz az nagyon kell a háborúhoz. Plusz a rész legjobb jelenetét is megkapjuk így a végére, mert Olenna Tyrell végre Jamie orra alá dörgöli, hogy biza ő volt az, aki Joffrey-t jobb létre szenderítette. Hiányozni fog a hölgyemény nagyon a sorozatból, de már megszoktuk, hogy olyanoktól kell elbúcsúznunk a Trónok harcában, akiktől egyáltalán nem akarnánk.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: HBO

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)