Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Szörnyen jó hétvégénk van!

  • TV GO
  • 2017. 08. 06., 10:42

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Talán nincs is olyan kisgyerek, aki lefektetése után ne félne a szobában megbúvó – vagy éppen a kertben éjjel sompolyogva ólálkodó – szörnyektől, így a mai filmduót igazából megnyugtatásként is használhatnánk, hiszen két ilyen lökött szörnyet még életünkben nem láttunk. Igen, igen, a Szörny Rt. szörnyeiről, Sulley-ról és Mike-ról beszélünk.

Forrás: Disney Media Distribution

Szörny Rt. (2001)

Huhognak, mit huhognak, dehogy. Rémisztenek azért, hogy sikolyokat gyűjtsenek. Nem kedvtelésből, hanem azért, mert ez a munkájuk. Igen, a fent említett két szörnyű egyénnek is. Sulley, az óriás szőrmók a cég legsikeresebb csúcsrémisztője, Mike pedig az ő kicsi, egyszemű, és elvetemülten dilis asszisztense. Ám arra nem is gondolnak, hogy egy nap egész életük szőröstül-bőröstül felfordul, még pedig egy Boo nevű kislány miatt…

Forrás: Disney Media Distribution

Szörny Egyetem (2013)

Micsoda? Egyetem? Hát, persze: a rémisztegetés bizony nagy tudomány, olyannyira, hogy azt az egyik legnevesebb felsőoktatási intézményben tanítják azokat. Természetesen ebben az előzményfilmben is találkozhatunk két, szörnyű cimboránkkal, Mike-kal és Sulley-val is, akiknek ismeretségéről tulajdonképpen most minden kiderül: az, hogyan találkoztak, s ismerkedtek meg az egyetemi évek alatt, és az is, hogy lettek jóbarátok. Merthogy mindenek lehettek, csak éppen azok nem…

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - SZÖRNYEN JÓ HÉTVÉGE A TV GO-N IS:
- Szörny Rt.
- Szörny Egyetem

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Szörny Rt.

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2001)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)