Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n – Egy újabb női harcos az igazság oldalán

  • TV GO
  • 2017. 08. 13., 10:39

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Vannak köztünk hajthatatlan emberek, akikre nem is azt mondanánk, hogy akaratosak, makacsok, hanem sokkal inkább túlzottan ragaszkodnak saját elveikhez. Ami valljuk be, manapság ritkaság, ha egy jó célért küzdő emberrel találkozunk, aki kész áldozatot vállalni saját döntéseiért, számára kedves emberekért, s családjukért. Nos, Mulan is talán ezek közé az emberek közé tartozik.

Forrás: Disney Media Distribution

Mulan (1998)

Mulan-nal viszont csak egyetlen probléma van: túl sokat tesz kockára önfeláldozásával. A Fa családhoz ugyanis parancs érkezik, hogy minden családból egy férfinak be kell vonulnia a hadseregbe a birodalom védelmére, ám náluk az egyetlen férfi, az idős Fa Zhou kora és betegsége lévén nem lenne képes ezt teljesíteni. Mulan viszont gondol egyet, haját levágva magához veszi apja behívóját, s beáll a hadseregbe. A történéseknek és a lány bátorságának köszönhetően sikerül az ellenséget megfutamítani, viszont egy harc során megsérül, s fény derül a titokra… A probléma viszont az, ha kiderül ez, a törvények szerint megölik…

Forrás: Disney Media Distribution

Mulan 2. (2004)

Már ebből is kiderül, hogy Mulan kifejezetten heves természetű, de ügyes harcos, az élet azonban most teljesen más feladatot szán Neki: Shang generális megkérte kezét, de a frigy előtt még egy-két akadályt le kell győzniük. Például Musu, a család nagyszájú védősárkányát, aki szokásához híven most mindent összegubancol, de a Császár is új feladattal bízza meg a házasság előtt álló párt. Új útjukon három hercegnőt kell elkísérnie esküvőjükre egész Kínán keresztül, ám útközben kiderül, hogy a szépséges lányokat akaratuk ellenére házasítanák meg, így Mulan-nak sem kell több, a Császár parancsa ellenére ismét saját kezébe veszi a dolgok folyását…

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - MULAN - A FILMEK A TV GO-N:
- Mulan
- Mulan 2

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Mulan 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (2004)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)