Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rejtélyes kapcsolatok egy szülinapos Ügynök aktájában

  • TV GO
  • 2017. 08. 07., 09:00

David Duchovny-t elkerülték az igazán nagy filmes lehetőségek, de szerepelt a Twin Peaks-ben, és neki köszönhetjük Fox Mulder, valamint Hank Moody legendás figuráit. Dave életrajza tartogat néhány érdekességet, melyek közül néhány visszaköszön(het) az X-akták, illetve a Kaliforgia egyes epizódjaiban. Véletlen? Fikció? Talán most kiderül!

David William „véletlenül sem /Dácsovni/” Duchovny 1960-ban született (ezen a csodás napon). Édesapja író és publicista, aki lengyel és ukrán felmenőktől származott. David talán tőle örökölte irodalmi érzékenységét, amit jó érzékkel kamatoztatott tanulmányai során. Ösztöndíjas hallgató volt, tanárai szerint remek verseket fabrikált, nagyszerű professzor lehetett volna belőle, ha végül nem a színészetet választja. Több nyelven, így például latinul és héberül is beszél. Anyai ágról skót vér is folyik az ereiben, ennek nehézségeiről többször is nyilatkozott már. Életét huzamosabb ideig megkeserítette (?) olthatatlan szexfüggősége, amit állítólag azóta sikerült már orvosolni.

STOP. Már ennyi információ is elegendő alapanyagot biztosít az izgalmas aktakukacoskodáshoz! Íme a titokzatos összefüggések:

  1. Hank Moody irodalmat tanított a főiskolán.
  2. A sorozatban Hank egy extrém élvhajhász, egyebek közt kezelhetetlen szexfüggő.
  3. Szerelme, volt felesége egyszer - idézem: "egy elcseszett" FBI ügynökhöz hasonlította, amikor az egyszer végre öltönyt erőszakolt magára.
  4. Az X-aktákban Mulder és Scully gyermekét Williamnek hívják.
  5. Az egyik X-akták epizódban hipnózis alatt elmondja, hogy a II. világháború dúlta Lengyelországban fogolyként már találkozott társával és a Cigarettás fazonnal.
  6. Mulder nem vetette meg a szextelefonos szolgáltatásokat, sőt a színész az egyik jelenetben a Playboy magazinnal poénkodott, amit végül benne is hagytak a dialógusban.

Érdekes, nem?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!