Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Már száguld a Halálos iramban 8 a TV GO-ra

  • TV GO
  • 2017. 08. 11., 08:00

Nyolcadjára sem vagyunk képesek megunni az agyatlan akciófilmek koronázatlan királyát.

A felnőttfilmeknél nem kifejezetten meglepő, ha egy sorozatban már a nyolcadik epizódnál tartunk, végülis nagyjából mindig ugyan az történik, nagyrészt ugyanazokkal. Nem kivétel ez alól a kedvenc autóspornónk sem, a Halálos iramban-széria, ami mostanra elért a nyolcadik részéhez, hogy a főszereplő, Dominic Torettó (Vin Diesel) most egy kicsit másokkal is akciózzon, amit természetesen a régi partnerei igencsak rossznéven vesznek. A szálakat pedig a háttérből egy kiberterrorista, Cipher (Charlize Theron) mozgatja, akinél már csak az őt megformáló színésznő ügynökét képzeljük gonoszabbnak, amiért rábeszélte Theront az utoljára 2003-as Matrix – Újratöltve ikerpárjain menőnek számító szőke rasztára.

Universal Pictures

Pedig minden idillinek indul: Dom és szerelme, Letty nászúton bőgetik a motorokat, miközben a banda, pardon, a CSALÁD többi tagja szerte a világban szétszóródva próbál boldogulni. Ebben a szürke unalomba tenyerel bele a már feljebb említett Cipher, aki úgy hálózza be Dom-ot, hogy mire kimondjuk: turbófeltöltő, már a rosszoldalon töri a vasat. A családfőt vesztett csipetcsapatot sem kell azért félteni, nem szívnak bánatukban több köbméternyi benzingőzt, inkább a kubai partoktól egészen New York utcáin keresztül, és még a Barents tenger jégpáncéljait is pöfékelik tele, hogy útját állják a világ legviccesebb frizurájú anarchistájának, aki káoszt akar a világra szabadítani. Meg persze, hogy nyakon csípjék, majd kérdőre vonják egykori vezetőjüket.

Az autóspornó robbanásorgiáinak előterében pedig olyan kipróbált arcokat láthatunk, mint Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges és Kurt Russell is, természetesen a már említett Vin Diesel és Charlize Theron mellet. De még az Oscar-díjas Helen Mirren is kiveszi a részét az akciózásból.

A Halálos iramban 8 hamarosan elérhető a TV GO kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal Pictures